Helse Of Kost logo

Hovedsiden > Oppskrifter > Desserter > Epledessert med valnøtter og honning

Epledessert med valnøtter og honning

(4 porsjoner)

2 epler (gjerne litt syrlige)

2 ss smeltet smør

1 ss honning

8 valnøttkjerner

 

 

Sett stekeovnen på 175 grader C.

Del eplene i to deler. Bruk en liten skje for å fjerne kjenehuset og frøene, men la skallet være på.

Smelt litt smør.

Sett de fire eplehalvdelene i en smurt, ildfast form med snittflaten opp. Pensle overflaten med litt smeltet smør.

Grovhakk valnøttene. Bland sammen valnøtter, honning og resten av det smeltede smøret. Fordel nøtteblandingen i hullene etter kjernehusene.

Stek eplehalvdelene på nederste rille i stekeovnen på 175 grader til de er myke, men fortsatt beholder formen – det tar ca. 10-15 minutter.

 

Nyt desserten sammen med vaniljekesam, yoghurt, vaniljesaus, vaniljeis – eller bare litt pisket krem.

 

 

Disse ingrediensene kan bestilles her i nettbutikken www.helseogkost.no :

Økologisk honning

Økologiske valnøtter uten skall

HANDLEKURV

Handlekurven din er tom.

VIS HANDLEKURV GÅ TIL KASSEN

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer

Anbefalt av: Startsiden KeyWeb.no JenteROM - n���¸kkelen til jenter p���¥ nett