Helse Of Kost logo

Hovedsiden > Oppskrifter > Desserter > Epledessert med valnøtter og honning

Epledessert med valnøtter og honning

(4 porsjoner)

2 epler (gjerne litt syrlige)

2 ss smeltet smør

1 ss honning

8 valnøttkjerner

 

 

Sett stekeovnen på 175 grader C.

Del eplene i to deler. Bruk en liten skje for å fjerne kjenehuset og frøene, men la skallet være på.

Smelt litt smør.

Sett de fire eplehalvdelene i en smurt, ildfast form med snittflaten opp. Pensle overflaten med litt smeltet smør.

Grovhakk valnøttene. Bland sammen valnøtter, honning og resten av det smeltede smøret. Fordel nøtteblandingen i hullene etter kjernehusene.

Stek eplehalvdelene på nederste rille i stekeovnen på 175 grader til de er myke, men fortsatt beholder formen – det tar ca. 10-15 minutter.

 

Nyt desserten sammen med vaniljekesam, yoghurt, vaniljesaus, vaniljeis – eller bare litt pisket krem.

 

 

Disse ingrediensene kan bestilles her i nettbutikken www.helseogkost.no :

Økologisk honning

Økologiske valnøtter uten skall

HANDLEKURV

Handlekurven din er tom.

VIS HANDLEKURV GÅ TIL KASSEN

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Roger ( Oslo)

Veldig bra nettbutikk, enkelt å finne frem og rask levering. Personlig vil jeg anbefale det flytende probiotika-produktet Vita Biosa som selges her - det har virkelig gjort underverker for min fordøyelse.

Flere kundeerfaringer

Anbefalt av: Startsiden KeyWeb.no JenteROM - n���¸kkelen til jenter p���¥ nett