Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Utstyr > BioSnacky Spireglass

BioSnacky Spireglass

Bioforce - A. Vogel (Sveits)

kr 129,00

Antall:

BioSnacky Spireglass fra A. Vogel gjør det enkelt for deg å begynne med spiredyrking hjemme. Dette spireglasset er egnet til dyrking av alle slags spirer. BioSnacky Spireglass er laget av ekte glass. Lokket er av plast og har dreneringshull. BioSnacky Spireglass er ypperlig for en person eller for en liten familie. Det tar liten plass, og du kan ha flere spireglass i gang samtidig for å få variasjon og ulik innhøstingstid.

 

Total høyde på spireglass med lokk: 14 cm

Diameter på spireglasset: 9,5 cm

 

 

Bruksveiledning:

Dag 1: Legg spirefrøene i glasset og fyll på rikelig med vann. Du trenger bare noen spiseskjeer med frø, avhengig av type. Det skal være omtrent 1/4 frø og minimum 3/4 vann i glasset når du bløtlegger. La glasset stå på bunnen og ikke i stativet under bløtleggingen. Bløtlegg frøene i 8-12 timer – for eksempel i løpet av en natt.

Dag 2: Skyll alle frøene godt med rikelig vann flere ganger. Sett på lokket. Sett spireglasset i stativet, sånn at eventuelt overflødig vann renner ut. Stativet må stå på et rett underlag.

Hver dag skal spirene skylles 2 ganger – morgen og kveld. Pass på at de ikke står i direkte sollys eller i sterk varme. Romtemperatur 18-25 grader er passe spiretemperatur.

Hver gang du skyller de etterfølgende dagene skal du la spirene stå i vann i 1-2 minutter før du lar det renne ut. På den måten får spirene tilstrekkelig fuktighet, så de kan spire så raskt som mulig.

Rist gjerne krukken godt når den står med vann i. På den måten får spirene som vokser bedre plass selvom de ligger litt oppi hverandre.

Spiretiden avhenger av type frø. Gjennomsnittsspiretid er fra 3 til 7 dager.

 

Se utvalget vårt av økologiske spirefrø her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer