Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Nervesystemet > Depridix 48 tabletter

Depridix 48 tabletter

Supernature (Norge)

48 tabletter

kr 195,00

Antall:

Føler du deg utbrent, deppa, tom innvendig, uten styrke til å gå videre? Er du veldig stresset? Føler du at du ikke strekker til? Mange av oss opplever tunge perioder, hvor alt synes mørkt og den indre gnisten slukner. Heldigvis finnes det nå naturlig, reseptfri hjelp: Depridix inneholder en helt spesiell kombinasjon av urter, blomsteressenser, vitaminer og mineraler, som løfter deg opp av bølgedalen og gir deg maksimal støtte.

Depridix er et rent naturprodukt, utviklet i Norge av naturmedisinere. Det ble testet ut i samarbeid med terapeuter i flere år før det kom ut på det norske markedet i 2001. Tilbakemeldingene er at Depridix virker raskt (ofte allerede etter noen timer) og gjør hverdagene lysere igjen – både gleden, inspirasjonen og livsgnisten vender tilbake.

Tusenvis av mennesker har allerede fått hjelp. Depridix kan gi deg det puffet du trenger for å komme videre. Ikke utsett livet – prøv Depridix isteden.

Urtene

Depridix består av spesielt utvalgte urter som i kombinasjon gir en unik effekt. Tradisjonell bruk innen naturmedisin:

Jernurt: mot depresjon, nervøsitet, angst og utmattelse. Dessuten virker den styrkende og antiseptisk.

Russisk rot: mot utmattelse og stress. Virker styrkende, fokuserende og gir energi.

Havre: mot søvnløshet, depresjon, angst og utmattelse. Virker stabiliserende og beroligende.

Humle: mot nervøsitet, angst, rastløshet, søvnløshet og spenninger. Virker beroligende og krampeløsende.

Sitronmelisse: mot depresjon, nervøsitet, stress, sjokk. Virker nervestyrkende og oppløftende.

Rosmarin: mot depresjon og dårlig blodsirkulasjon. Virker nervestyrkende, oppløftende, antiseptisk og gir energi.

Isop: mot nervøsitet og angst. Virker antiseptisk, vitaliserende, øker konsentrasjonen og styrker nyrene.

De resterende virkestoffene

Depridix er også tilsatt B-vitaminer, sink og co-enzym Q10 som alle har en positiv virkning på nervesystemet.

Innhold:

1 tablett Depridix inneholder:

100 mg jernurt (Verbena officinalis). 100 mg russisk rot (Acanthopanax senticosus). 65 mg havrespirer (Avena sativa). 65 mg humle (Humulus lupulus). 65 mg sitronmelisse (Melissa officinalis). 35 mg rosmarin (Rosmarinus officinalis). 35 mg isop (Hyssopus officinalis). 1,2 mg vitamin B1 (thiamin). 1,4 mg vitamin B2 (riboflavin). 16 mg vitamin B3 (nicotinamid). 2,1 mg vitamin B6 (pyridoxin). 4,5 mcg vitamin B12 (cyankobalamin). 12,5 mg sink-citrat. 5 mg koenzym Q10 (ubiqinon).

Andre ingredienser:

Blomsteressenser (Rosa Rugosa, Cymbidium Orchid, Californian Poppy, Speedwell, Yellow Brimstone Butterfly, Yellow Citrine, Rainbow Moonstone og Kunzite).

Fortykningsmiddel (maltodekstrin, cellulose), inulin (F.O.S. fra Heliantus tuberosus), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumstearat, silisiumdioxksid).

Dosering og bruk:

Det anbefales å starte med halv dosering de to første dagene hvis du ikke har brukt produktet før. Det vil si: Ta 1/2 tablett 2 ganger daglig sammen med et glass vann. Etter to dager kan du gå over til normal dosering.

Normal dosering er 1 tablett morgen og ettermiddag sammen med et glass vann. Depridix fungerer mest effektivt hvis du tar den utenom måltider (for eksempel en time etter frokost og en time før middag).

Det kan i perioder være aktuelt å bruke flere tabletter om dagen. Kontakt gjerne en naturterapeut eller send eventuelt en e-post til oss, så får du gode råd om dosering.

(Vi har vært på kurs hos John Opsahl, som er mannen bak både Depridix og flere av de andre kosttilskuddene fra Supernature.)

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Stig ( Sola)

Depridix gjør at min tinnitus blir mer handterbar.

Hildegunn ( Misvær)

Hadde på seinvinteren behov for noe som kunne heve stemningsleiet og bidra til følelse av økt energi. Spørsmål til dere angående Depridix ble meget hurtig besvart, bestilte en pakke og sammen med produktet kom utfyllende informasjon om dosering m.m. Anbefaler gjerne de som føler at de trenger ekstra "dytt" å prøve Depridix. Jeg fikk "en ny vår" !!!

Monica ( Våle i Vestfold)

Har prøvd flere av produktene her og er meget fornøyd. God informasjon om hvert produkt, rask levering og ryddig og oversiktlig nettbutikk. Jeg har Depridix som min favorittvare. Den hjelper meg blant annet på lange bilturer og ellers i livet når jeg føler uro. Vet flere med meg som har glede av dette produktet.

Eigil ( Drammen)

Jeg vil gjerne rose Depridix som jeg har kjøpt fra dere. Har i mange år slitt med negative tanker, sosial angst og lettere nedstemthet. Merker nå etter å ha brukt Depridix en stund at jeg er mye roligere innvendig, prater og ler mer med andre mennesker, har fått bort mange av de negative tankene og er generelt mye mer glad i meg selv.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer