Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Magen og tarmene > Kloster Anis frø løsvekt 100 g

Kloster Anis frø løsvekt 100 g

Bioflora AS (Norge)

100 g

kr 49,00

Antall:

Urtene i Kloster-serien er alle godkjente urter (monodroger) etter de strenge europeiske legemiddelkravene. De har en renhetskvalitet som betyr at de er dyrket økologisk eller er rene viltvoksende økourter, de er testet for pestisider (sprøytemidler) og tungmetaller og deretter analysert for å sikre godkjent innhold av de aktive virkestoffer i urtene. I tillegg oppfyller de GMP-standard når det gjelder bearbeiding og pakking. Resultatet er urteblandinger med garantert riktig helsebringende effekt.

 

 

Anis (Pimpinella anisum) har en god, lakrisaktig smak, og gir en deilig, naturlig koffeinfri urtete som kan forebygge luft i magen både hos barn og voksne. Kloster Anis te kan også være god ved irritasjon i luftveiene.

Som krydder passer anis i mange typer bakverk, spesielt i søte kaker, gjærbakst og kjeks. I tillegg gir anisfrø en spennende smak i supper og sauser jevnet med fløte. Anisfrøene kan gjerne ristes lett i stekepanne før bruk og brukes med forsiktighet i retter av fjærkre og fisk.

 

 

Innhold:

Anisfrø.

 

 

Bruksveiledning:

1/2 - 1 teskje til en kopp te. Frøene kan knuses for å få en enda kraftigere smak på teen. Hell over kokende vann, og la den trekke i opptil 10 minutter, gjerne under lokk.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer