Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Magen og tarmene > 30 Days Plus

30 Days Plus

Gaia Pharma (Norge)

120 tabletter (= 1 måneds forbruk)

kr 449,00

Antall:

30 days™ er et norskutviklet produkt som har gitt gode resultater for reduksjon av det farlige magefettet som stadig flere kvinner og menn sliter med. Produktet ble blant annet kåret til Årets Helsekostprodukt i 2008.

30 days™ Plus er en videreutviklet utgave av det opprinnelige produktet. Urteblandingen virker fortsatt rensende og har en styrkende virkning på fordøyelsessystemet. I tillegg har produktet fått med seg mineralene krom og jod, som nylig er blitt godkjent i EU for å kunne bidra til å opprettholde et normalt blodsukker og et normalt stoffskifte. 30 days™ Plus stimulerer kroppens evne til å kvitte seg med skadelige avfallsstoffer. Studier viser at de unike ingrediensene i 30 days™ Plus stimulerer et protein som øker fettforbrenningen. Dette proteinet finnes i magefett, og derfor ser det ut til at 30 days™ Plus er spesielt virksomt mot fettet rundt midjen.

Kroppsfett er selvsagt helt nødvendig, men for mye kroppsfett på feil sted kan ifølge forskerne være ugunstig. De er enige om at fettet rundt midjen er det farligste, og at dette fettet har større innvirkning på stoffskiftet enn fett andre steder på kroppen.

 Du er i faresonen for å utvikle metabolsk syndrom hvis du er:

 - kvinne med livvidde over 80 cm

 - mann med livvidde over 94 cm

Stadig flere nordmenn rammes av metabolsk syndrom (også kalt insulinresistens), som gir femdobbel risiko for å få diabetes 2 og to ganger økt risiko for hjerte-/karsykdommer (ifølge Nasjonalt Helseinstitutt). Det metabolske syndrom kjennetegnes ved fettlagring rundt magen og forstyrrelser i sukkerstoffskiftet og ubalanse i hormonsystemet. Det er derfor viktig å ta livviddeproblematikken på alvor, ikke bare kroppsvekten. 30 days™ Plus angriper problemet direkte.

Kombinasjonen av 30 days™ Plus, fysisk aktivitet og et fornuftig kosthold med et beskjedent inntak av sukker og stivelse vil hjelpe deg med å holde magefettet borte.

Stress kan gjøre deg fet

Forskere mener at appetitthormonet Y (NPY) har skylden for at stress kan få vekten til å øke. Studier har vist at gjentatt stress, i kombinasjon med et sukkerrikt kosthold, øker utskilling av dette appetitthormonet. Dermed dannes det uønsket fett i mageområdet, ifølge forskere ved Georgetown University i USA.

Flere amerikanske studier har påvist at dagsdosen av gluko-polysakkarider (også kalt betaglukaner) i 30 days™ Plus reduserer stressnivået med hele 50 %. Den viktigste årsaken til de gode resultatene, er 30 days™ Plus eksepsjonelle evne til å rengjøre mage, tarm, nyrer og lever. Dernest en kraftig oppbygging av immunforsvaret. Alt i alt vil dette kunne føre til en reduksjon av fett, slim og væske i underhuden i mageområdet.

Innhold:

Fortykningsmiddel (E460), urteekstrakter fra artistjokk (Cynara scolymus), lakrisrot (Glyzyrrhiza uralensis), løvetann (Taraxacum officinale), mariatistel (Silibum marianum), rosenrot (Rodiola rosea), schisandra (Schisandra chinensis), antiklumpemiddel (E341b, E470b, E551), beta-1,3/1,6 glukaner (fra Saccharomyses cerevisae), overflatebehandlingsmidler (E484, E570), kromklorid, kaliumjodid, fargestoff (E171).

Innhold per anbefalt døgndose (4 tabletter):

Urteekstrakt (artisjokk, lakrisrot, løvetann, mariatistel, rosenrot, schisandra) 1200 mg

Beta-1,3/1,6 glukaner 400 mg

Jod 150 mcg

Krom 50 mcg

Pakningen inneholder 120 tabletter, som tilsvarer 1 måneds forbruk.

Bruksveiledning:

2 tabletter om morgenen og 2 tabletter om kvelden.

OBS: Bør ikke brukes av gravide og ammende, heller ikke hvis du har gjær-allergi.

Ekstra tips: tarmrens kan effektivisere kuren din

Du kan ofte oppnå enda bedre resultater når det gjelder vektreduksjon hvis du starter kuren med en tarmrens før du begynner med 30 days™ Plus. Når tarmen blir renset for avfallsstoffer, blir fordøyelsen effektivisert. Vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer fra kosten blir lettere absorbert, dermed kan du også bli fortere mett. En ren tarm vil også gi bedre oksygentilførsel til alle kroppens celler. Når cellene får mer kraft, får du også mer vitalitet i tarmmuskulaturen. Dermed vil hele fordøyelsen din være bedre rustet for en kur med 30 days™ Plus.

Se alle utrensningsproduktene i nettbutikken vår her.

Lykke til!

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer