Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Leveren og gallen > Kloster Lever & Galle Te løsvekt 100 g

Kloster Lever & Galle Te løsvekt 100 g

Bioflora AS (Norge)

100 g

kr 99,00

Antall:

Urtene i Kloster-serien er alle godkjente urter (monodroger) etter de strenge europeiske legemiddelkravene. De har en renhetskvalitet som betyr at de er dyrket økologisk eller er rene viltvoksende økourter, de er testet for pestisider (sprøytemidler) og tungmetaller og deretter analysert for å sikre godkjent innhold av de aktive virkestoffer i urtene. I tillegg oppfyller de GMP-standard når det gjelder bearbeiding og pakking. Resultatet er urteblandinger med garantert riktig helsebringende effekt.

Kloster Lever & Galle Te inneholder urter som kan stimulere leveren og som kan være til hjelp for gallesirkulasjonen i galleblæren. Urteblandingen kan også virke positivt inn på oppblåsthet, rumling og generell uro i magen. En velgjørende te som er bra for både leveren og gallen.

Innhold:

Peppermynteblader, løvetann, ryllik, gurkemeie, fennikel, ringblomst og lakrisrot.

Naturlig koffeinfri.

Bruksanvisning:

Kokende vann helles over 1 ss Kloster Lever & Galle Te. Trekkes tildekket i 10 minutter. Avsiles.

Drikkes helst ca. ½ time før et måltid. Drikk gjerne 2-3 kopper nytrukket Kloster Lever & Galle Te daglig.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer