Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hudpleie > Bad & dusj > Weleda Citrus Dusjkrem

Weleda Citrus Dusjkrem

Weleda (Tyskland)

200 ml

kr 119,00

Antall:

Med Weledas myke, kremaktige flytende såper blir hverdagens dusj en luksusopplevelse. De milde ingrediensene, med hudvennlig pH-verdi, rengjør skånsomt og forhindrer uttørking av huden.

Basisen i dusjkremene er den fineste sesamolje, rik på essensielle fettsyrer, som pleier og bevarer hudens fett- og fuktighetsbalanse. Huden blir myk og smidig etter dusjen.

Weleda Citrus Dusjkrem (Citrus Creamy Body Wash) virker stimulerende for både kropp og sjel gjennom fint sammensatte eteriske oljer fra sitrusfrukter.

Akkurat som de andre Weleda-produktene, er dusjkremen dermatologisk testet og inneholder selvfølgelig ingen mineraloljer, konserveringsmidler eller syntetiske duft- eller fargestoffer. Produktet er heller ikke testet på dyr.

Innhold:

Vann, sesamolje, sukkertensider, alkohol*, aminosyrer, glyserol, karragen, sitronolje, xantan, melkesyre og ekte eteriske oljer.

* Alkohol: Ved oppløsning av planteekstrakter virker alkohol som en bro som bringer plantenes helende kvaliteter inn i huden. Kun den fineste plantealkohol brukes, og den framstilles ved hjelp av eteriske oljer (ingen syntetiske stoffer).

Bruksveiledning:

Dusjkremen er drøy og så mild at den kan brukes hver eneste dag.

Citrus Dusjkrem passer godt for både kvinner og menn. 

Prøv gjerne de andre dusjkremene fra Weleda også

Weleda Lavendel Dusjkrem (passer for både kvinner og menn)

Weleda Tindved Dusjkrem (passer for både kvinner og menn)

Weleda Villrose Dusjkrem (passer best for kvinner)

Weleda Granateple Dusjkrem (passer aller best for kvinner over 40 år)

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Gunn-Kristin ( Levanger)

Weleda Citrus Dusjkrem lukter aldeles nydelig. Frisk og lett lukt. Den kremaktige konsistensen gjør at det føles veldig behagelig å vaske seg med den. Veldig fornøyd :)

Jorunn ( Tananger)

Jeg har kjøpt Weleda Citrus Dusjkrem her. Den dufter ordentlig friskt og deilig. Perfekt etter en treningsøkt.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer