Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Drikker > Te - krydderte... > Clipper Tea Indian Chai Tea

Clipper Tea Indian Chai Tea

Clipper Ltd (Storbritannia)

20 poser

kr 49,00

Antall:

Clipper teene er naturlige, velsmakende og rettferdige, med økologiske ingredienser. Teposene er laget av ubleket bomull. Clipper Tea Indian Chai Tea er en Fairtrade svart te som er blandet med varmende kryddere for å gi deg den klassiske smaken av en ekte chai.

 

 

Chai – den nye in-drikken

Det har skjedd en eksplosiv utvikling i chai-salget i det siste. Fra å ha vært en typisk storbytrend, begynner nå bruken av chai å spre seg over hele Norge. Den varmende og krydrede smaken passer spesielt godt i den kalde og mørke årstiden, når vi trenger noe styrkende for både kropp og sjel. Ivrige chai-entusiaster nyter gjerne denne gode teen året rundt.

 

 

Innhold:

Fairtrade dyrket svart te, ekte kanel (17%), sitronskall, kryddernellik (8%), fennikel frø (5%) – alle ingrediensene er dyrket økologisk.

OBS: Denne teen har naturlig innhold av koffein - den bør derfor ikke drikkes for sent på kvelden.

 

 

Bruksveiledning:

Bruk alltid nykokt vann. Hell vannet over teposen, og la teen trekke i 2-4 minutter.

Resten er opp til deg.

Tradisjonelt nytes denne drikken med varm melk og sukker oppi. Du kan gjerne drikke den uten melk. De aller fleste foretrekker å ha i noe søtt. Ønsker du et sukkerfritt alternativ, har vi mange naturlige søtningsmidler i nettbutikken.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer