Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Aktuelle bestse... > Bok: Vitaminer og mineraler

Bok: Vitaminer og mineraler

Forfatter: Tolonen, Matti (Finland)

354 sider

Veil. kr 198,00
Tilbud kr 99,00

Antall:

 Hvordan virker egentlig vitaminer, mineraler og fettsyrer i menneskekroppen? Hvordan beskytter de cellene våre? Hvilke sykdommer kan forebygges og behandles med disse mikronæringsstoffene? Hvilken sammenheng er det mellom vitamin- og mineralmangel og alvorlige sykdommer som kreft og hjerte-/karsykdommer? Hvordan kan vitaminer og mineraler forsinke aldringsprosessen?

Dr. Matti Tolonen er dosent i medisin ved Universitetet i Helsingfors og regnes som en av verdens fremst eksperter på vitaminer og mineraler. Som allmennpraktiserende lege benytter han seg i stor grad av vitaminer, mineraler og essensielle fettsyrer i behandling og forebygging av sykdommer. Matti Tolonen er medlem av vitenskapelige råd ved flere internasjonalt anerkjente fagtidsskrifter.

 Denne boka gir svar på mange spørsmål. Dr. Tolonen har gjennomgått mer enn 1000 vitenskapelige arbeider og har samlet de siste fakta og resultater i dette spennende oppslagsverket. Her finnes forslag til vitamin- og mineralbehandlinger av en lang rekke kroniske sykdommer og lidelser. Dette er en bok for både leg og lærd – her er det samlet mye viten om vitaminer, mineraler, fettsyrer og fibre – gjengitt i et lett tilgjengelig språk.

 Professor Olov Lindahl uttaler følgende: ”Tolonens bok er en ypperlig oversikt over hva vi i dag har av kunnskaper på ernæringsområdet. Han har trengt lengre inn i denne omfattende litteratur enn noen lege har gjort tidligere. Bokens konklusjoner – at en rekke sykdommer og aldersforandringer, som tidligere ble sett på som uhelbredelige, har sin årsak i kostmangler og kan helbredes relativt enkelt ved bruk av spesifikke kosttilskudd – kommer ganske sikkert til å skape diskusjon. Men overveldende dokumentasjon og Tolonens egne terapiresultater vil etter hvert overbevise de fleste skeptikere. Skandinavisk allmennhet, leger innbefattet, bør gratuleres med denne vitenskapelige, men også lettfattelige bok.”

 Denne boka har blitt en bestselger i både Finland, Sverige, Danmark og Norge. Den fortjener en sentral plass i bokhyllen – og kan anbefales til alle som er opptatt av god helse.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer