Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Toalettmapper > Blue Q Toalettmappe - Flowers

Blue Q Toalettmappe - Flowers

Veil. kr 70,00
Tilbud kr 35,00

Antall:

OBS:

Lagerstatus: 9 stk (oppdateres fortløpende)

Utgår heretter fra importørens sortiment. Vi beklager dette!

- - - - - - -

Blue Q-produktene fra USA holder høy kvalitet. Blue Q toalettmappene er laget av resirkulerte kornsekker og plastflasker. Produktene har dekorative design som garantert vekker oppmerksomhet. Dessuten holder de innholdet tørt, siden de tåler vann. Toalettmappene kan vaskes av med såpevann og tåler også desinfiserende våtservietter.

 

Blue Q Toalettmappe med motivet ”Flowers” er et elegant blomstrende design.

Blue Q Toalettmappe er i en hendig liten størrelse. Den passer spesielt godt å ha med seg på en overnatting eller to. Siden mappen har glidelås, kan den også brukes til å oppbevare diverse ”ting og tang” som har en tendens til å bli borte i en større veske.

Blue Q Toalettmappe er en fin gave til den som ”har alt” – eller en liten hverdagsoppmuntring til deg selv.

 

Blue Q Toalettmappe har følgende mål:

Høyde 18 cm

Bredde 24 cm

 

Blue Q Toalettmappe er laget av vannavstøtende polypropylen (totalt 95% resirkulert materiale). Den har et litt ”skrukkete” utseende som er normalt for resirkulerte materialer.

Ved å benytte brukte flasker og kornsekker får disse plastmaterialene nytt liv ved at de blir gjort om til noe pent og praktisk. Dette er en form for miljøvern som mange kanskje ikke tenker på.

 

 

Litt om Blue Q

Firmaet Blue Q ble grunnlagt i USA i 1988 av de to brødrene Mitch og Seth Nash. Blue Q er en etisk produsent med et stort samfunnsengasjement. Blue Q tar godt vare på de som lager varene deres, og sørger for at de får en fornuftig lønn og at de har rettferdige og gode arbeidsvilkår.

Verdien av 1% fra alle solgte Blue Q-produkter går til The Nature Conservancy (se nettsiden http://www.nature.org/), en av verdens eldste og største miljøvernorganisasjoner. De stiller strenge krav til de firmaene som får lov til å markedsføre seg med logoen deres.

Blue Q-produktene er smarte og hygieniske alternativer laget av resirkulerte plastmaterialer (kornsekker og vannflasker). Det er alltid greit med noe vanntett å ha ting i. De utsøkte motivene gjør produktene til blikkfang som blir lagt merke til overalt hvor du har dem med deg.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer