Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Enzymer / coenz... > Solaray NADH 5 mg

Solaray NADH 5 mg

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

30 tabletter

kr 445,00

Antall:

NADH – også kalt co-enzym 1 – er den biologisk kraftigste antioksidanten vi kjenner. Antioksidanter motvirker oksidering av cellene og er en viktig del av kroppens naturlige immunforsvar. Kroppen produserer NADH selv, men egenproduksjonen avtar imidlertid med alderen. Solaray NADH stimulerer energiproduksjonen i alle kroppens celler og styrker kroppens motstandskraft. Solaray NADH beskytter mot tidlig aldring og har vist god effekt ved kronisk tretthet.

 

 

Innhold:

Fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), NADH, overflatebehandlingsmiddel (vegetabilske fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

 

1 tablett inneholder:

NADH (Nicotinamid Adenin Dinucleotid) 5 mg

 

 

Bruksveiledning:

1 tablett tas på tom mage sammen med et glass vann – minst en halv time før dagens første måltid. Anbefales til voksne og barn over 7 år.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer