Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Enzymer / coenz... > Regulatpro Bio

Regulatpro Bio

350 ml

kr 595,00

Antall:

Regulatpro® Bio er basert på et kaskadefermentert konsentrat framstilt av fersk økologisk dyrket, solmodnet frukt, grønnsaker og nøtter. Konsentratet, Regulatessenz®, tilfører kroppen enzymatisk nedbrutte ingredienser og fungerer som en transportør av næringsstoffer inn i cellene. Regulatessenz® kan på den måten bidra til bedre næringsopptak.

Regulatessenz® inneholder aminosyrer og oligopeptider, polyfenoler og flavoner (antioksidanter), melkesyre L(+), prebiotika og peptidoglykaner. I tillegg inneholder konsentratet naturlig vitamin C som bidrar til normal energiomsetning og til immunsystemets normale funksjon.

 

Innhold:

Vann, sitron*, dadler*, fiken*, valnøtter*, soyabønner*, kokosnøtter*, løk*, vegetabilsk glyserin, selleri*, bønnespirer*, artisjokk*, acerola ekstrakt (17,5 % vitamin C) 0,7 %, erter*, hirse*, krydderblanding, ingefær*, safran*.

 

 

 

*økologisk sertifiserte ingredienser

   

 

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering:

10 ml ufortynnet konsentrat tas morgen og kveld. Hold væsken i munnen noen sekunder før den svelges.
Regulatpro® Bio kan eventuelt blandes med et halvt glass vann eller fortynnes med polyfenolholdig saft som for eksempel blåbær- eller tranebærsaft.

 

Fordeler med Regulatpro Bio:

- Et naturlig konsentrat som kroppen umiddelbart kan utnytte
- Øker energien i cellene og bidrar til bedre vitalitet og utholdenhet
- Bedrer mage- og tarmfunksjonen
- Regulerer immunforsvaret

Regulatpro Bio produseres i Tyskland og selges i over 40 land. I Norge og Sverige har produktet i mange år blitt anbefalt av naturterapeuter.

 

 

Hva er kaskadefermentering?

Cascade Fermentation™ er resultatet av mange års forskning hos produsenten – Dr. Niedermaier Pharma GmbH i Tyskland. Prinsippet for kaskadefermentering er å spalte de helsefremmende innholdsstoffene til høykonsentrerte, biotilgjengelige enheter der fermenteringen etterligner kroppens naturlige fordøyelsesprosesser.

 

Kaskadefermentering foregår i en tre-trinnsprosess:

Trinn 1: De ferske, solmodne økologiske ingrediensene blir finhakket, tilsatt vann og fylt i en gjæringstank. Blandingen blir tilført melkesyrebakterier av typen Lactobacillus, som produserer høyredreid melkesyre (L+). Den første fermenteringen begynner etter cirka 2 døgn.

Trinn 2: Etter omkring 3 uker foretas den første delfiltreringen. Det tilsettes så ulike typer melkesyre og melkesyrebakterier. Deretter følger flere fermenteringstrinn etter samme prinsipp. På denne måten oppkonsentreres de verdifulle næringsstoffene i fraksjonen.

Trinn 3: Til slutt blandes alle fraksjonene, som så gjennomgår en ytterligere gjæringsprosess og deretter filtreres. Ingrediensene er nå totalt enzymatisk nedbrutt til en form som tas lett opp i kroppen.

Resultatet av denne patenterte tre-trinns fermenteringsprosessen gir konsentratet Regulatessenz@ (EU patent nr 1153549).

Ingrediensene i Regulatessenz® er vann og enzymatisk nedbrutte næringsstoffer fra sitron, dadler, fiken, valnøtter, soyabønner, kokosnøtter, løk, selleri, bønnespirer, artisjokk, acerola-ekstrakt, erter, hirse, krydderblanding, ingefær og safran.

Essensen er økologisk, 100% vegetabilsk og inneholder ikke alkohol, sukker, glute, melk, gjær eller konserveringsmidler.

 

Kvalitetsgaranti

Dr. Niedermaier Pharma produserer etter GMP-retningslinjer og alle de strategiske produksjonskravene som HACCP og DIN ISO. Alle råstoffene som brukes er økologisk dyrket, er veganske og er bio-sertifiserte. Hele produksjonsprosessen av Regulatessenz® blir gjennomført av Dr. Niedermaier Pharma, fra anskaffelser og utvalg av råvarer til tilberedelse, fermentering og tapping av det ferdige produktet. Ved å konsentrere alle ledd i produksjonen garanterer Dr. Niedermaier Pharma den høyeste mulige kvalitet på produktene sine.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer