Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Enzymer / coenz... > Bio-Qinon Q10 kapsler 30 mg Pharma Nord 60 stk

Bio-Qinon Q10 kapsler 30 mg Pharma Nord 60 stk

Pharma Nord (Danmark)

60 kapsler

kr 275,00

Antall:

Q10 (co-enzym Q10), også kalt ubiquinon, er et vitaminlignende stoff, som er viktig for cellenes energiskapende system. Kroppen trenger Q10 for at maten du spiser skal kunne omdannes til energi, og for at celler, vev og organer skal kunne virke best mulig. I tillegg fungerer Q10 som en antioksidant i blodet og kan dermed bidra til å minske risikoen for hjerte- og karsykdommer.

Synkende Q10-reserver

Q10 finnes naturlig i alle cellemembranene, men nivået av Q10 begynner å synke allerede i 20-årsalderen. Dessuten viser det seg at ulike belastninger som sykdom og stress, men også hard trening, kan bidra til at Q10-reservene i kroppen blir raskere oppbrukt. For å unngå utmattelse og tretthet, er det da spesielt viktig å gjenopprette nivået av Q10 med ekstra tilskudd.

Innhold:

1 kapsel Bio-Qinon Q10 inneholder 30 mg koenzym Q10 oppløst i vegetabilsk olje.

Dosering og bruk:

Normalt 1 kapsel daglig, gjerne i forbindelse med frokost (eventuelt annen dosering etter behov, men det bør gjøres i samråd med naturterapeut eller lege).

Mer om produktet Bio-Qinon

Bio-Qinon Q10 øker effektivt nivået av Q10 uten at det går på bekostning av kroppscellenes egen syntese av stoffet. De bløte gelatinkapslene inneholder koenzym Q10 oppløst i vegetabilsk olje, noe som gir et optimalt opptak sammenlignet med andre Q10-produkter.

Dokumentert virkning

Bio-Qinon Q10 har vært testet i flere undersøkelser som bekrefter en gunstig effekt ved ulike hjerte- og karsykdommer. Undersøkelsene har blant annet vist at hjertets arbeidskapasitet forbedres, siden energinivået og muligheten for å opprettholde energiomsetningen bevares. Bio-Qinon Q10 har dessuten en sterk antioksiderende virkning. Desto eldre du blir, desto mer viktig blir det å hindre de frie radikalenes skadeverk, ved å tilføre kroppen ekstra antioksidanter.

I tillegg har forskning omkring aldring og sykdomsutvikling påvist at Q10 har en immunstimulerende effekt.

Mot sykt tannkjøtt

30 prosent av den voksne befolkning vil før eller senere bli rammet av tannkjøttbetennelse. Dette er en ubehagelig sykdom som i verste fall kan medføre tap av tenner (paradentose). Oppdagelsen av Q10 har nå gitt både tannleger og pasienter nytt håp. Det viser seg at pasienter med tannkjøttbetennelse og begynnende paradentose kan få reduserte symptomer hvis de begynner med daglig tilskudd av Q10 i kapselform. Det kan også være aktuelt å bruke Q10 for å forebygge problemer i tannkjøttet.

Q10 for bedre humør

En undersøkelse utført blant friske ungdommer, viste en generell humørforbedrende effekt av Bio-Qinon Q10. Årsaken er nok at Q10 er en så viktig faktor under cellenes energiproduksjon at det også kan bety økt velvære og bedre humør.

Nyttig for deg som trener

Økt fysisk aktivitet kan føre til at kroppens eget lager av Q10 synker. Mange aktive idrettsutøvere har allerede tatt konsekvensen av dette og tar sin daglige dose av Q10. I en undersøkelse av skiløpere fra det finske landslaget, ga behandling med Bio-Qinon Q10 betydelig bedre prestasjoner og arbeidskapasitet. Q10 er rett og slett cellenes naturlige katalysator for energi.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer