Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Supernature > Supernature Chlorella tabletter 300 stk

Supernature Chlorella tabletter 300 stk

300 tabletter

kr 315,00

Antall:

Chlorella er encellede ferskvannsalger med en mikroskopisk diameter på kun 3-8 mikron. Den dype, grønne fargen kommer av at Chlorella inneholder det høyeste konsentrat av klorofyll av alle kjente planter. Chlorella-algen er en av verdens eldste levende organismer (2 milliarder år) og er et næringskraftig superkosttilskudd.

Erfaringer viser at Chlorella har god effekt ved:

 - smerter i ledd og muskler

 - energimangel

 - nedsatt immunforsvar

 - fordøyelsesproblemer

Superkosttilskuddet

Chlorella består av 60% proteiner, inkludert alle de 8 essensielle aminosyrene, samt de fleste vitaminer og mineraler i lett opptakelig form. Chlorella er et grønt kosttilskudd som også er velegnet for vegetarianere som kan mangle betakaroten, B12, jern og enkelte proteiner som finnes i rødt kjøtt.

Bedre fordøyelse

Chlorella kan bedre tarmfunksjonen ved å stimulere veksten av gunstige tarmbakterier. Dessuten kan produktet trekke til seg giftstoffer og fremme de naturlige regelmessige sammentrekningene i tarmveggmuskulaturen som gjør at tarminnholdet holdes i bevegelse (tarmperistaltikken). Alt dette bedrer fordøyelsen, øker næringsopptaket og regulerer avføringen.

Stimulerer utrensing

Chlorella har en egen evne til å nøytralisere eller fjerne giftige stoffer og tungmetaller fra kroppen.

Bedre sårheling

Chlorella-algen deler seg mange ganger raskere enn noen av våre kroppsceller, og årsaken ligger i all energien i nukleinsyrene (RNA/DNA). Chlorella Growth Factor (CGF) er det japanerne kaller den faktoren som setter Chlorella-algen i stand til en rask celledeling. Det er gjort mange forsøk som viser at Chlorella har en helende virkning på både huden, i tarmene (såkalt Leaky Gut Syndrom - noe som rammer mange med candida-overvekst) og ved magesår.

Styrkende

Den vanligste tilbakemeldingen fra brukere av Chlorella er at etter noen uker øker vitaliteten, overskuddet blir større, samtidig som huden, håret og neglene blir bedre.

Innhold:

Chlorella tablettene består av 100% ren ekstrakt fra Chlorella-algen. Tablettene inneholder rikelige mengder med: Nukleinsyrer (RNA/DNA), 19 aminosyrer (inkludert alle de 8 livsviktige), samt klorofyll (verdens rikeste kilde), betakaroten, vitamin B1, vitamin B3, vitamin B12, pantotensyre, folsyre, biotin, kolin, inositol, PABA, vitamin E og vitamin K, fosfor, kalium, magnesium, svovel, jern, kalsium, mangan, kobber, sink, jod, kobolt og dessuten CGF (Chlorella Growth Factor).

Dosering og bruk:

Fordi Chlorella er et naturlig ernæringsmiddel (grønnsak), kan du innta store mengder uten bivirkninger. Chlorella kan tas én eller flere ganger om dagen, før måltider eller på tom mage.

Startdosering: Begynn med 1- 2 tabletter sammen med mat inntil tre ganger om dagen, og øk doseringen gradvis.

Normaldosering/vedlikehold: De fleste vil normalt trenge 15-20 tabletter om dagen. Noen tar 25-30 tabletter om dagen, i perioder hvor ernæringsbehovet er større enn vanlig.

Enkelte opplever en raskt effekt, mens andre trenger 3- 6 måneder eller mer før de oppnår merkbar virkning. Jo lengre du bruker Chlorella, jo bedre resultat. Det er normalt om du kjenner deg litt tung i hodet og løs i magen til å begynne med, når avgiftningen av kroppen starter.

Kan Chlorella tas sammen med foreskrevet medisin?

Ja, Chlorella vil ikke ødelegge eller innvirke på effekten av medisinene, verken de som er reseptbelagte eller de som kjøpes over disk. Vi anbefaler imidlertid at du konsulterer en lege, og følger legens råd dersom du har helseproblemer.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer