Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Supernature > Nervidix 48 tabletter

Nervidix 48 tabletter

Supernature (Norge)

48 tabletter

kr 195,00

Antall:

Stresset hverdag? Ute av fokus? Urolig? Eksamensnerver? Nervøs før et viktig møte eller en spesiell begivenhet? Eksamensnerver? Nervidix består av en avansert sammensetning av ingredienser som anbefales når du trenger noe som virkelig er godt for nervesystemet.

Nervidix er et norskutviklet naturprodukt som kom ut på markedet i 2001 etter å ha vært testet i samarbeid med terapeuter i flere år. Det er spesialkomponert for å harmonisere nervesystemet og forbedre signalflyten i kroppen. Nervidix virker mildt beroligende og avslappende. Det er sammensatt slik at det ikke sløver deg ned. Derfor er det også trygt å bruke på dagtid mens du er på jobben, på skolen eller i sammenheng med annen aktivitet.

Nervidix fungerer utmerket mot stress og virker dempende på nervøsitet, uro og angst. Den spesielle kombinasjonen av urter, vitaminer, mineraler og essenser gjør at du får klarere fokus, konsentrasjonen blir bedre, og du får hjelp til å innhente deg selv.

Nervidix kan styrke deg, så du får hjelp til å takle en stressende hverdag. Nervidix kan skape harmoni og balanse i hele deg. Produktet kan også gi deg en bedre følelse av mestring og dermed økt selvtillit.

Den unike sammensetningen gir deg et godt produkt som virker i dybden – og som gir rask effekt fordi ingrediensene støtter opptaket av hverandre.

Innhold:

2 tabletter (normal dagsdose) inneholder:

880 mg urteekstrakter 4:1

Havrespire (Avena sativa)

Humle (Humulus lupulus)

Sitronmelisse (Melissa officinalis)

Lindeblomst (Tilia cordata)

Lavendel (Lavandula officinalis)

2,4 mg vitamin B1 (tiamin)

2,8 mg vitamin B2 (riboflavin)

32,0 mg vitamin B3 (niacin)

14,8 mg vitamin B5 (pantotensyre)

4,0 mg vitamin B6 (pyridoksin)

200 mcg folsyre (folat/folin)

224 mcg biotin

8,8 mcg vitamin B12 (cyankobalamin)

50,0 mg kalium (kaliumfosfat)

50,0 mg magnesium (magnesiumkarbonat)

12,5 mg sink (sinksitrat)

2,5 mg mangan (mangansulfat)

Blomsteressenser

2 tabletter Nervidix om dagen utgjør et fullverdig B-vitamintilskudd (du trenger ikke ta B-vitaminer i tillegg).

Dosering og bruk:

Nervidix fungerer aller best når den får virke utenom måltidene. Normal dosering for voksne er 2 tabletter daglig sammen med litt drikke, for eksempel 1 tablett mellom frokost og lunsj og 1 tablett mellom middag og kveldsmaten – eller 2 tabletter en times tid før en krevende situasjon.

Til barn (4-12 år) avhenger doseringen av kroppsvekt, start eventuelt med ½ tablett.

Det kan være aktuelt å bruke flere tabletter om dagen i perioder. Kontakt gjerne en naturterapeut eller send eventuelt en e-post til oss, så får du gode råd om dosering.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer