Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Helios > Helios Linfrøolje kaldpresset 250 ml

Helios Linfrøolje kaldpresset 250 ml

Helios (Norge)

250 ml

kr 99,00

Antall:

Linfrø inneholder store mengder av essensielle, flerumettede fettsyrer. Helios Linfrøolje er kaldpresset og uraffinert og mild i smaken. Det benyttes en spesielt skånsom metode som sikrer at den kaldpressede linfrøoljen har en høy konsentrasjon av verdifulle fettsyrer, særlig LA – linolsyre (omega 6) og LNA – linolensyre (omega 3). Hele produksjonsprosessen fra skallene åpnes til frøene presses og oljen tappes, foregår uten bruk av varme, i et fullstendig lys- og lufttett miljø, for at oljen skal beholde sin naturlige smak og farge. Dermed blir linfrøoljen også beskyttet mot nedbryting av de nyttige fettsyrene.

 

 

Innhold:

100% økologisk, kaldpresset linfrøolje av gylne linfrø. Kjølevare.

Økologisk sertifisering: Debio

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 827 kcal / 3400 kJ

Protein 0 g

Karbohydrater 0 g

Fett 91,9 g

-herav mettede fettsyrer 9,8 g

-herav enumettede fettsyrer 19,8 g

-herav flerumettede fettsyrer 62,3 g

 

Omega-3 innhold 47,9 g

Omega-6 innhold 14,3 g

 

 

Bruksveiledning:

NB: Helios Linfrøolje skal ikke varmes opp – da ødelegges de nyttige fettsyrene. Bruk den til salatdressinger, i smoothies, i frokostblandingen etc.

Skru korken godt på etter bruk – minst mulig kontakt med oksygen er viktig for å beskytte fettsyrene mot nedbryting. Sett flasken tilbake i kjøleskapet hver gang du har brukt den.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Hanna ( Namsos)

Jeg bruker 3 ss kaldpresset økologisk linfrøolje i smoothie, sammen med diverse bær, soyamelk, grønt pulver, kakaopulver etc. Det er en kickstart på dagen for hele systemet. Har aldri følt meg så vel og energisk. Dessuten er det rensende og avgiftende for kroppen. Anbefales virkelig!

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer