Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Pukka Tea > Pukka Gorgeous Earl Grey Tea

Pukka Gorgeous Earl Grey Tea

Pukka Herbs Ltd (Storbritannia)

20 poser

kr 59,00

Antall:

Pukka Gorgeous Earl Grey Tea er en god teblanding, spesielt velegnet som oppkvikkende frokostdrikk istedenfor kaffe, men teen kan naturligvis også drikkes litt senere på dagen. De svarte teene Dunsandle og Darjeeling dyrkes økologisk ved eldgamle indiske teplantasjer, og tebladene plukkes for hånd. I denne earl grey-varianten kombineres det søte fra lavendel og eterisk olje fra sitrusfrukten bergamott, med hele teblader.

 

Innhold:

Fairtrade-sertifiserte, økologiske ingredienser:

Dunsandle svart te (43%), Darjeeling svart te (43%), naturlig smak fra eterisk bergamottolje (6%), lavendel (5%) og aroma fra eterisk sitronolje.

 

 

Bruksveiledning:

La teposen trekke i 3 minutter for å få optimal smak.

Tilsett søtning etter eget ønske, og eventuelt melk hvis du liker det.

 

 

Litt om bergamott:

Bergamott (Citrus aurantium ssp. Bergamia, tidligere benevnt Citrus bergamia), er en sitrusfrukt som først og fremst dyrkes i Italia og i Nord-Afrika. Fra fruktens skall presses en eterisk olje –  bergamottolje. Den er gul eller grønn av farge og har en sitrusaktig duft og litt bitter smak. Bergamottolje brukes blant annet som smakstilsetning, og de aller fleste vil nok definere den som aromaen i Earl Grey-te. Oljen brukes også til framstilling av parfyme og som dufttilsetning i kosmetikk.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer