Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > NatureGreens > NatureGreens RAW Olje Gresskarfrø kaldpresset 250 ml

NatureGreens RAW Olje Gresskarfrø kaldpresset 250 ml

250 ml

kr 189,00

Antall:

NatureGreens RAW Olje Gresskarfrø er laget av økologisk dyrkede, kaldpressede gresskarkjerner. Den er filtrert ved bruk av gamle håndverksteknikker for å bevare oljens viktige egenskaper og helsefordeler. Denne gourmetoljen har en mild nøtteaktig smak som passer spesielt godt til dressinger, marinader og i hjemmelaget pesto. Du kan også dryppe den over ferdiglaget suppe og over stekte eller grillede grønnsaker. Gresskarfrøolje egner seg ikke til steking.

Forskning viser at gresskarfrøolje kan være like virksom som vanlig benyttet medisin for lindring av kronisk leddgikt. Inneholdet av tryptofan - en essensiell aminosyre - gjør oljen nyttig ved søvnløshet. Oljens innhold av selen, fosfor, magnesium, sink, jern og kalsium er gunstig for å stabilisere kroppens hormoner. Den kan øke produksjonen av morsmelk, hjelpe nyrefunksjonen og redusere risiko for nyrestein. Gresskarfrøolje er også kjent for å være nyttig ved prostataproblemer.

 

 

 

Innhold:

Kaldpresset olje av gresskarkjerner, fra kontrollert økologisk landbruk.

OBS: Allergi-advarsel:
Produsenten gjør oppmerksom på at oljen kan inneholde spor av nøtter.

 

Oppbevares i kjøleskap etter åpning, brukes innen 6 måneder.

 

 

Næringsinnhold per 100 ml:

Energi 3404 kJ / 9829 kcal

Fett 87 g

-hvorav mettet fett 15 g

Protein 0 g

Karbohydrater 0 g

Vitamin E 18 mg

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer