Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > NatureGreens > NatureGreens RAW Olje ChiaX kaldpresset 250 ml

NatureGreens RAW Olje ChiaX kaldpresset 250 ml

250 ml

kr 249,00

Antall:

NatureGreens RAW ChiaX-olje er en økologisk, kaldpresset gourmetolje med mild smak. Den er filtrert ved bruk av gamle håndverksteknikker for å bevare oljens viktige egenskaper og helsefordeler. ChiaX-olje er en av de rikeste kilder til omega-3 som finnes i planteriket. ChiaX olje består av hele to tredeler omega-3 og en tredel omega-6 (til forskjell fra andre plantebaserte kilder i dagens kosthold, som inneholder store mengder Omega-6). ChiaXolje kan bidra til å bedre balansen mellom disse fettsyrene i kroppen. ChiaXolje har høyere innhold av flerumettede fettsyrer enn andre plantebaserte kilder og kun svært lavt nivå mettet og enumettet fett. Det er kjent at flerumettet og enumettet fett bidrar til å bedre en generell god helse og er spesielt forebyggende. En teskje av denne oljen gir deg mer enn det dobbelte av anbefalt dagsbehov for omega-3. Denne oljen egner seg ikke til oppvarming. Bruk den heller i salater, mariner og dressinger.

 

 

Ifølge American Heart Association, vil kombinasjonen av omega-3 fettsyrer fra planteriket og marine kilder og antioksidanter kunne normalsere blodtrykk og dårlige kolesterolninåer. Omega-3 fettsyrer gir klinisk beviste fordeler ved kroniske inflammatoriske sykdommer som leddgikt, Crohns syndrom, psoriasis etc.

 

 

Innhold:

100% kaldpresset olje av sertifisert økologisk dyrkede chiaX-frø (Salvia hispanica). Rawfood.

 

OBS: Allergi-advarsel:
Produsenten gjør oppmerksom på at oljen kan inneholde spor av nøtter.

 

Oppbevares i kjøleskap etter åpning, brukes innen 3 måneder.

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 3334 kJ / 812 kcal

Protein 0 g

Karbohydrater 0 g

Fett 98 g

  Hvorav:

  Umettede fettsyrer 9 g

  Enumettede fettsyrer 7 g

  Flerumettede fettsyrer 81 g – herav 64 g omega-3

Kolesterol 0 g

Fiber 0 g

Salt 0 g

 

 

Bruksveiledning:

NatureGreens RAW Olje ChiaX er velegnet til både salater, marinader og dressinger. Du kan også bruke oljen som et naturlig godt balansert omega-3 og omega-6 tilskudd.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer