Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > NatureGreens > NatureGreens Magnesium olje sprayflaske

NatureGreens Magnesium olje sprayflaske

200 ml

kr 249,00

Antall:

Magnesium er et av de seks viktige makromineralene som utgjør 99% av kroppens totale mineralinnhold. Magnesium er helt nødvendig for mange av kroppens sentrale funksjoner. Magnesium bidrar blant annet til en normal muskelfunksjon, hjerterytme, nervefunksjon og stoffskifte. I tillegg styrker magnesium immunforsvaret og beinbygningen, og det er helt avgjørende for cellenes energiproduksjon. Dessuten er magnesium nødvendig for blodsukkerbalansen, og magnesiumnivået vil også påvirke kroppens pH-balanse.

 

 

NatureGreens Ancient Magnesium olje kommer fra en kilde som har ligget beskyttet i 250 millioner år. Kilden ligger på 1600-2000 meters dyp i det indre av jorda, og er den aller reneste magnesium som finnes.

Flytende magnesium kan lindre muskelsmerter, spasmer og kramper og sørger for rask restitusjon etter fysiske anstrengelser.

 

 

Hvorfor flytende magnesium?

Magnesium i flytende form opptas lett gjennom huden. Magnesium olje blir direkte tilgjengelig for de muskulære systemene som krever magnesium for å fungere. Hvis magnesium tas i form av kapsler eller tabletter, kan dette gi et betydeligere dårligere opptak fordi mineralet da må igjennom fordøyelsen før det kan opptas av kroppen.

Flytende magnesium som påføres utenpå huden er en effektiv måte for maksimalt opptak av magnesium direkte inn til cellene.

NatureGreens Ancient Magnesium olje er egentlig ikke olje – men kalles olje på grunn av konsistensen.

 

 

 

Bruksveiledning:

Vanlig bruk: Fukt huden. Spray på armer, ben etc. Gni oljen lett inn i huden. Unngå direkte kontakt med øynene og sensitive områder som for eksempel brystvortene og underlivet. Flytende magnesium er ikke skadelig, men kan oppleves ubehagelig på følsom hud.

Du kan også bruke 25 ml eller mer i fotbad eller i badekar.

 

Hvis du har muskelkramper:

Spray direkte på området og masser godt inn. Desto mer flytende magnesium som sprayes på og masseres inn, desto mer magnesium vil trekkes inn til cellene. Krampene vil avta når cellene får magnesium, fordi musklene trenger magnesium for å slappe av.

 

Hvis du har ekstra sensitiv hud:

Ta et fotbad hver kveld. Bruk fra 25 ml eller mer Magnesium olje i godt varmt vann. Sitt med føttene i fotbadet i 30 til 45 minutter. Magnesium olje blir sterkt fortynnet i et fotbad, men det varme vannet øker blodsirkulasjonen og åpner porene i huden for bedre opptak.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer