Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Ecover > Ecover Håndsåpe lavendel REFILL

Ecover Håndsåpe lavendel REFILL

Ecover EPC N.V. (Belgia)

1 liter

kr 189,00

Antall:

ECOVER er en komplett serie med miljøvennlige og hudvennlige husholdningsartikler. Ecover er helt uten kjemikalier, men vasker like godt som konvensjonelle vaskemidler. Produktene inneholder plante- og mineralbaserte ingredienser som ikke skader miljøet. All emballasje er resirkulerbar, og produktene blir naturligvis ikke testet på dyr.

 

Ecover Håndsåpe Lavendel (Hand Soap Lavender) vasker hendene dine rene med god samvittighet for miljøet, med naturlige, plantebaserte ingredienser. Mild og skånsom. Inneholder blant annet aloe vera. Behagelig duft av lavendel.

 

 

Innhold:

Vann, natriumlaurylsulfat, coco glukosid, natriumklorid, laurylglukosid, natriumlauroyl sarkosinat, natriumbenzoat, stearyl sitrat, sitronsyre, duftstoff*, sitrus, Aloe barbadensis bladjuice, kalsiumsorbat.

 

*fra naturlige eteriske oljer (limonene, linalool, sitronellol)

 

 

 

Bruksveiledning:

Påfylles den lille pumpeflasken når den er tom. Benyttes til vanlig vask av hender.

 

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer