Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Erfaringer > Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Vi har veldig mange fornøyde kunder rundt omkring i hele Norge - fra lengst i sør til langt mot nord. Her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har mottatt:

Stein-Erik ( Tønsberg)

Leppepomadene fra Kiss My Face var overraskende bra. Synes sjelden at sånne ting funker, men disse var skikkelig gode for tørre og vindblåste lepper.

Lene ( Hornnes i Aust-Agder)

Jeg har kjøpt  Weleda Baby Calendula Sjampo & Dusjkrem og Weleda Baby Calendula sinksalve til sønnen min på 1 1/2 år og er så godt fornøyd med disse produktene at jeg må handle inn mer før jeg går tom! Sinksalven hjelper så utrolig godt på sår stomp, og dusjkremen svir ikke i øynene.

Tuva ( Kristiansand)

Jeg kjøpte East Park Olivenbladekstrakt hos dere og ble kjempefornøyd med handelen. For det første var det utrolig mye billigere å handle her. I tillegg tok det kort tid før jeg hadde varen, og hele handelen var ryddig og effektiv. Kan ellers nevne at etter å ha begynt på Olivenbladekstrakt har søtsuget minket, fordøyelsen er bedre, og jeg kan spise ting som jeg før har vært allergisk mot. Utrolig glad for at jeg begynte med denne kuren!

Hanne ( Oslo)

Jeg er veldig fornøyd med Weleda Iris Dagkrem og Weleda Iris Nattkrem. Dagkremen er perfekt til vår og sommer, og nattkremen kan brukes som dagkrem også om vinteren. Huden føles myk og frisk.

Ida ( Indre Kvarøy i Nordland)

Jeg er så fornøyd med deres service! Da jeg fant ut at jeg var blitt gravid, måtte jeg benytte meg at internett for å få tak i folat ( Bio-Folin) fortest mulig siden jeg ikke bor i byen. Jeg fant siden til helseogkost og skrev i bestillingen at jeg trengte varen fort - og dagen etter var den i postkassen. Utrolig bra!

Eli ( Oslo)

Weleda Iris Dagkrem er blitt min faste ansiktskrem! Eg har stadig skifta merke tidlegare, prøvd nytt merke kvar gang eg skulle kjøpe ny krem. Enten var kremane for feite, eller for "magre", nesten som vatn. Denne passar mi hud perfekt, ansiktet blir mjukt, og held seg mjukt heile dagen, blir ikkje stramt eller tørt. Den er heller ikkje for feit, sjølv for meg som er under 30.

Siv ( bor nå i Oslo)

Rundt omkring på dæm ulike nettsidan for gravide og småbarnsmødre va d anbefalt ein Weleda fødselsforberende olje fra www.helseogkost.no. D va masse godord om oljen, og æ spurt jordmora mi om kommentaran va holdbar. Ja, ho hadd hørd om mang ein historie om jenta som har brukt oljen, og hadd kjempegode erfaringa med den. Æ tok da å bestilt oljen, og vips: etter bærre 2 daga lå produktet i postkassa mi! Snakk om kjapp levering! Veldig fornøyd med nettsida, både med utvalg og levering. Kjæm nok te å handel her fleir gang!

Anette ( Haugesund)

Jeg synes Weleda Villrose Bodylotion er kjempegod. Det er viktig at huden er litt fuktig når den smøres på, ellers kan den være vanskelig å få utover. Den gjør for øvrig også leggene supermyke etter barbering.

Anna ( Oslo)

Jeg er veldig allergisk mot koffein, men veldig glad i grønn te og sort te ! Nå har jeg endelig funnet denne nettbutikken hvor jeg kan velge blant rene, utsøkte teer som er både grønne og sorte uten koffein. Utvalget er mye bedre her enn i andre helsekostbutikker. Tusen takk for rask levering og også for en fin og informativ nettside - meget fornøyd!

Inger ( Furuflaten i Troms)

Jeg er veldig fornøyd med Dr.Hauschka Ansiktsvann. Bruker det morgen og kveld før jeg legger fuktighetskrem. Har den også med meg på jobben, da jeg sitter mye foran dataskjermen. Føler ofte at huden blir tørr, men med noen sprayer ansiktsvann kjenner jeg at huden får en oppkvikker.

Tusen takk for en kjempeflott nettbutikk. Dere har det meste og utrolig rask levering. Kjempeflott for oss som bor i distriktene og ikke har helsekostbutikk i nærheten.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer