Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Erfaringer > Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Vi har veldig mange fornøyde kunder rundt omkring i hele Norge - fra lengst i sør til langt mot nord. Her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har mottatt:

Heidi ( Nesna)

Det er virkelig gøy å finne en slik nettside der varene er oversiktelige og godt presentert. Leveringen er veldig kjapp: fikk varene mine to dager etter bestilling :) Pakken inneholdt også mye relevant informasjon om andre produkter, noe jeg satte stor pris på. Vil garantert handle mer her.

May-Lise ( Sandnes)

Er ny kunde her som er kommet for å bli. Fant masse gode og sunne alternativer til sjokolade, helt uten farlige søtningsmidler - de sukkerfrie sjokoladene smakte nydelig - det samme gjorde den sukkerfrie nøttebaren jeg fikk prøve på. Flott :-)

Stian ( Skien)

Har vært fast kunde i denne nettbutikken i to år nå, og jeg har bare hatt positive erfaringer. Varene kommer alltid 2 dager etter bestilling, nettbutikken er oversiktlig og har et stort utvalg. Supert!

Øyvind ( Oslo)

Prøvde  UTROLIG universalsalve, og ble veldig positivt overrasket over denne. Det stemmer faktisk, det som står i informasjonen, den er virkelig utrolig og kan omtrent brukes til alt. Anbefales!

Linda ( Kopervik)

Jeg trodde jeg var kommet altfor tidlig i overgangsalderen (43 år): slet med humørsvingninger, svettetokter, skjelvinger og uregelmessige menstruasjoner (lang tid mellom hver mens). Så begynte jeg å bruke kremen Women's Care og ble utrolig positivt overrasket. Det er ikke tull - den virket! Etter noen måneders bruk var alt i balanse igjen. Mensen kom regelmessig, og de andre plagene forsvant også. Jeg er kjempeglad! Så jeg anbefaler Women's Care på det sterkeste :)))

Inga ( Oslo)

Jeg har kjempegod erfaring med Solaray Silica Plus ! Hår og negler "fosser frem". Jeg har ved flere anledninger benyttet meg av dette produktet, og det virker. Har vanligvis en del håravfall hver høst, så tar jeg et par bokser Silica Plus og alt blir bedre etter kort tid. Jeg lurer nå på om jeg skal ta en helårskur ...

Sonja ( Bryne i Rogaland)

Jeg synes Helseogkost er et fantastisk sted å handle. De har godt utvalg, kjempegode produkter, superrask leveringstid og er meget troverdige. Jeg anbefaler dem på det sterkeste og kommer garantert til å fortsette å handle her fremover. Tommelen opp for Helseogkost!

Runa ( Oslo)

Jeg bestilte nylig Dr. Hauschka Rosenkrem Light. Jeg har tørr og sensitiv hud og har prøvd en god del kremer. Vanligvis har jeg brukt dyrere salongprodukter, da de er de eneste jeg ikke har reagert på og som gir nok fuktighet til huden min. Jeg har hørt mye bra om Dr.Hauschka, og siden jeg ikke hadde så god råd nå - bestemte jeg meg for å prøve Rosenkrem Light istedenfor å kjøpe et salongprodukt til 400-500 kroner. Så langt er jeg veldig fornøyd, huden min blir ikke rød og irritert som ved andre kremer, og den er akkurat passe fet som dagkrem. Jeg tror jeg kommer til å prøve ut flere Dr.Hauschka produkter, da de er rimelige og miljøvennlige. Produktene testes heller ikke på dyr, noe som er viktig for meg.

Mari ( Tiller)

Tusen takk for ei veldig informativ nettside! Kjempekjekt å kunne søke opp produkt, lese produktomtale og kundeanbefalinga. Har nettopp oppdaga denne nettbutikken og veit godt kvar eg skal handle neste gong. Som åleinemor med to små barn og full jobb er det begrensa med tid til å tråle butikkar etter produkt. Kjekt å kunne finne alt på ein plass! Veldig greit å få produkta rett heim i postkassa og :)

Camilla ( Flekkerøy i Vest-Agder)

Jeg synes dere har et veldig bra utvalg, og siden er veldig oversiktlig. Jeg fikk nesten litt problemer med hva jeg skulle velge da ... :) Varen kom også overraskende fort.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer