Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Erfaringer > Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Vi har veldig mange fornøyde kunder rundt omkring i hele Norge - fra lengst i sør til langt mot nord. Her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har mottatt:

Elsi ( Båtsfjord)

Veldig bra service og rask levering. Jeg skal anbefale nettbutikken dokkers til alle venner. Keep up the good work!

Anja ( Skedsmokorset)

Endelig!! - Har jeg funnet et sted å handle kremer, såper og kosmetikk uten skadelige stoffer! Er kjempefornøyd :-)

 

Margarita ( Trondheim)

I dag kom min første bestilling - utrolig raskt og godt pakket. Endelig fikk jeg tannkrem uten fluor både til meg selv og barnet mitt - og gunstig pris var det også på Weleda Brystolje .

Bente ( Horten)

For en servicebutikk! Er så heldig å bo i Horten (byen nærmest Helseogkost), så varene ligger i postkassen like etter bestilling. Er så fornøyd at jeg heller bestiller her enn å kjøre 5 minutter til byen.

Rita ( Norheimsund)

Takk for fantastisk god kundebehandling! Vi har helsekostbutikk her jeg bor, men jeg handler hos dere isteden!

 

Eigil ( Drammen)

Jeg vil gjerne rose Depridix som jeg har kjøpt fra dere. Har i mange år slitt med negative tanker, sosial angst og lettere nedstemthet. Merker nå etter å ha brukt Depridix en stund at jeg er mye roligere innvendig, prater og ler mer med andre mennesker, har fått bort mange av de negative tankene og er generelt mye mer glad i meg selv.

Solveig ( Kattem / Trondheim)

Har akkurat fått min første levering fra dere, kun 2 dager siden jeg la inn bestillingen - snakk om utrolig rask og god service :) Jeg er veldig fornøyd med produktene FiberFin (tidl. Hi-maize) og økologisk Mandelmel , nå blir det sunnere bakst og mat. Har allerede begynt å anbefale dere til venner og familie. Virkelig seriøs nettbutikk dette.

Emma Louise ( Flatåsen/Trondheim)

Vil skryte av dere igjen: For en rask og ikke minst hyggelig forsendelse :-) Jeg er for øvrig utrolig fornøyd med Udo's Choice Omega-3-6-9 kapslene . Huden min, som ellers er veldig tørr og lett får eksem, er nå en helt annen. Den stråler av en glød, til tross for manglende sommersol, og eksemen min er så godt som borte. Og det kun etter noen uker med disse kapslene. Kjenner at huden er mykere å ta på. Sier bare: endelig et produkt som holder ord :-)

Bodil ( Frosta i Nord-Trøndelag)

Ikke så lenge siden jeg oppdaget denne nettbutikken. Synes den er helt suveren både når det gjelder utvalg og det jeg hittil har erfart av service.

Emma Louise ( Flatåsen/Trondheim)

Kjære dere bak Helse & Kost. Takk for et nydelig og oversiktlig nettsted. En glede hver gang jeg åpner pakken fra dere, fylt opp av positiv energi og friske og naturlige produkter. Takk!

 

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer