Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Erfaringer > Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Vi har veldig mange fornøyde kunder rundt omkring i hele Norge - fra lengst i sør til langt mot nord. Her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har mottatt:

Åsa ( Trondheim)

Jeg er ny som kunde og opplevde en informativ nettside og rask levering av min bestilling. Positivt med kvalitetsprodukter, nyttig informasjon og enkelt å finne fram her på hjemmesiden. Dette var ikke siste gangen jeg bestiller noe her!

Gunn-Kristin ( Levanger)

Weleda Citrus Dusjkrem lukter aldeles nydelig. Frisk og lett lukt. Den kremaktige konsistensen gjør at det føles veldig behagelig å vaske seg med den. Veldig fornøyd :)

Jorun ( Ridabu i Hedmark)

Langt til nærmeste ordentlige by der jeg bor. Derfor er jeg ekstra glad for at jeg finnner det jeg trenger her og at jeg får varene tilsendt raskt!

Monica ( Våle i Vestfold)

Har prøvd flere av produktene her og er meget fornøyd. God informasjon om hvert produkt, rask levering og ryddig og oversiktlig nettbutikk. Jeg har Depridix som min favorittvare. Den hjelper meg blant annet på lange bilturer og ellers i livet når jeg føler uro. Vet flere med meg som har glede av dette produktet.

Tone ( Ski)

Har brukt FiberFin (tidl. navn Hi-maize) i både proteinshake og smoothies for å redusere blodsukkerstigningen og øke fiberinnholdet, flott produkt. Superrask levering og masse flotte brosjyrer om andre produkter som var interessante for meg. Takk for flott service! Har anbefalt dere til venner.

Iris ( Frogner i Akershus)

Utrolig bra kundebehandling, skal jeg garantert handle MYE mer! Storfornøyd!

Bjørn Magne ( Os)

Har prøvd Utrolig Universal salve, og den lever virkelig opp til navnet. Fungerer på diverse plager som: Sår i munnen, munnsår, brannsår, tørr hud/lepper. Glimrende produkt som anbefales på det sterkeste!

Hege ( Limingen i Nord-Trøndelag)

Har prøvd ut økologisk kaldpresset linfrøolje for å redusere psoriasis utslett i den kalde årstiden. 2-4 spiseskjeer hver dag har en kjempepositiv effekt. Anbefales!

Kirsti ( Skaun i Sør-Trøndelag)

Kjempegla' for at dere har tatt inn Lakrisrotpulver :) Har lenge lett etter dette. Nå får jeg endelig laget lakriskuler uten sukker :)

Camilla ( Skutvik i Nordland)

Fin og oversiktlig nettbutikk med rask levering. Veldig bra med informasjon om produkter da jeg åpnet pakken.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer