Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Erfaringer > Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Vi har veldig mange fornøyde kunder rundt omkring i hele Norge - fra lengst i sør til langt mot nord. Her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har mottatt:

Bjørg ( Tromsø)

Liker ikke fisk og har hatt problemer med å finne kapsler med fiskeolje som jeg ikke gulper av. Nå har jeg begynt med SHIFT Super Omega-3 og kan absolutt anbefale dette til alle med lignende erfaringer. Ingen transmak!

Hildegunn ( Misvær)

Hadde på seinvinteren behov for noe som kunne heve stemningsleiet og bidra til følelse av økt energi. Spørsmål til dere angående Depridix ble meget hurtig besvart, bestilte en pakke og sammen med produktet kom utfyllende informasjon om dosering m.m. Anbefaler gjerne de som føler at de trenger ekstra "dytt" å prøve Depridix. Jeg fikk "en ny vår" !!!

Andrea ( Lindesnes)

Veldig fornøyd med servicen og informasjonen som jeg fikk med i pakken. Varene kom dessuten raskt, så jeg skal absolutt bestille hos dere igjen.

Magne ( Os)

Har bare gode erfaringer med bestillinger her, og produktene kommer som regel etter en dag eller to. Ingen andre nettbutikker - såvidt meg bekjent - har like kort leveringstid. Har anbefalt denne nettsiden til venner og familie.

Hildegunn ( Misvær)

Har så langt bare gode erfaringer med netthandel her. Lett å finne frem til det jeg vil ha, godt utvalg, konkurransedyktige priser, og varene kommer raskt. Jeg forteller gjerne familie, venner og kollegaer om dere.

Roy ( Otta)

Jeg har ved flere anledninger kjøpt te her hos dere og er veldig godt fornøyd med teutvalget deres - det er mange forskjellige og spennende smaker. Det er veldig behagelig å handle på nett, og dere ekspederer bestillingene veldig kjapt. Tommelen opp for dere.

Anna ( Bergen)

Jeg kan ikke si hvor fornøyd jeg er :) Utrolig rask levering, profesjonelt team. Tusen-tusen takk!

Sissel ( Kristiansand)

Er veldig, veldig fornøyd med pakkene dere sender. Spennende info og brosjyrer og forsvarlig og sirlig pakket inn. Mange takk.

Odny ( Foldfjorden i Møre og Romsdal)

Har hatt store problemer pga. galle og gallestein. Leste om RESIUM i ukebladet Allers hvor dr. Luneng anbefalte dette produktet, og jeg bestilte en flaske, uten store forhåpninger. Kirurgen vil ikke operere før jeg får gallesteinsanfall, men med alt ubehag og smerter jeg har hatt var jeg villig til å prøve hva som helst. Etter to dagers bruk av Resium følte jeg meg mye bedre, og etter å ha drukket opp den 1-liters flasken jeg kjøpte her på nett hos Helseogkost.no, var 99% av ubehaget og smertene borte. Nå har jeg vært uten Resium i tre uker, og er kvalm og uvel igjen, smertene er også tilbake. Derfor har jeg nå bestilt en ny flaske, og vil anbefale alle med lignende plager om å prøve – det funker i allfall for meg.

Sofie ( Støren i Sør-Trøndelag)

Jeg har leddgikt og har til tider smerter – da er UTROLIG Universalsalve god å ha. Jeg smører godt inn på de stedene som er vonde, og etter noen minutter har de verste smertene gitt seg. Dessuten: når det gjelder myggstikk og kløe som følger med, er salva veldig fin, tar bort kløen og heler stikket.

Jeg har også prøvd UTROLIG Rensemiddel for tenner/gebiss etc. Resultatet er utmerket.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer