Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Erfaringer > Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Vi har veldig mange fornøyde kunder rundt omkring i hele Norge - fra lengst i sør til langt mot nord. Her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har mottatt:

Jurgita ( Kr.sand)

Brukte Weleda Svangerskapspleieolje hver dag fra femte måned helt fram til fødselen, smørte på brystene og magen. Duften er behagelig, og oljen gjør huden fuktig og myk. Fikk ingen strekkmerker etter svangerskapet. Kan absolutt anbefale dette produktet.

Nina ( Solbergelva)

Jeg er født med sukrose-/fruktoseintoleranse. Det vil si at jeg ikke kan spise mat som inneholder sukker, fruktsukker eller melkesukker, og at mitt blodsukker går ned når jeg spiser sukkerholdig mat, altså helt motsatt av alle andre. Jeg har slitt med oppblåst mage i alle år, og har selvfølgelig prøvd mye rart – men har ikke funnet noen ting som hejlper. MEN endelig: nå har jeg funnet ut av det. Prøvde SHIFT SuperZym Original – og fikk virkning umiddelbart! Har brukt dette i kun to uker, og har nå en mage som ser noenlunde normal ut (ikke som tidligere hvor det så ut som om jeg hadde svelget en basketball).

Hege ( Skien)

Superbra utvalg av varer, oversiktlig nettside og rask levering. Jeg prøver stadig noe nytt når jeg bestiller, og blir ikke skuffet.

Yvonne ( Vikersund)

Enkel og oversiktlig nettbutikk. Varene kommer raskt! Favoritten min er Monki Cashewnøttsmør.

Aud Jorunn ( Lærdal)

Eg har hatt utrolig god effekt av Hyben Total nypepulver som eg bestilte frå dere, og begynte å ta føre jul. Er blitt mykje mjukare i kroppen og føler meg mykje betre. Eg er sjukepleiar og jobbar 100% stilling på sjukehus, og er avhengig av å vere i god form.

Marianne ( Kleive i Møre og Romsdal)

Kjempeflott nettbutikk, fantastisk stort utvalg og er mest glad for det store utvalget av økologiske varer. Imponert over service og utrolig rask leveringstid. Har akkurat bestilt varer og kommer garantert til å bestille igjen.

Annette ( Hebnes i Rogaland)

Tusen takk for ein innhaldsrik og god nettbutikk som eg er blitt ein trofast kunde av! Her finner eg det eg trenger til meg og familien min.

Hildegunn ( Misvær)

Bestilte varene i går ... fant de i postkassa mi i 8100 Misvær i dag. Æ e imponert!

Liv ( Kyrksæterøra)

Må bare innom for å si at jeg er veldig fornøyd med rask leveringstid! Aldri opplevd å få en pakke jeg har bestilt på nett så kjapt. Godt jobba! Slike opplevelser gjør at jeg garantert kommer til å bestille flere ganger fra denne nettbutikken.

Elisabeth ( Åfarnes i Møre og Romsdal)

Kjempeflott nettbutikk, midt i blinken for meg! Her har dere alt jeg trenger, har blitt rutine å bestille fra dere. Gleder meg alltid til påfyll av HERLIGE produkter.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer