Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Erfaringer > Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Vi har veldig mange fornøyde kunder rundt omkring i hele Norge - fra lengst i sør til langt mot nord. Her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har mottatt:

Merita ( Flekkefjord)

Jeg er kjempefornøyd med denne butikken! Rask levering! Ellers vil jeg anbefale Vata te . Den er veldig god, og gir en helt spesiell opplevelse for smaksløkene.

Grethe ( Hundhamaren)

Er ganske ny bruker av nettbutikken Helseogkost, og er kjempefornøyd! Mange nyttige og aktuelle produkter, greie priser, ingen kassakø og rask levering er flott! Veldig oversiktlig nettbutikk. Jeg kommer til å kjøpe mere her.

Anne Berit ( Dalen)

Hei. Synes denne nettbutikken var kjempefin. Jeg fikk tilsendt varene dagen etter jeg bestilte, det er veldig bra. Kommer nok til å handle mer her.

Marianne ( Steinsholt)

Jeg er kjempefornøyd med denne nettbutikken! Dere har et veldig godt utvalg av produkter. Og dessuten kommer varene raskt og rett i postkassa. Jeg anbefaler dere absolutt til alle jeg kjenner.

Elisabeth ( Hammerfest)

Tusen takk for tipset om å bruke Fenu-Max ! Jeg har alltid hatt problemer med bihulene - enten jeg er forkjølet eller ikke. Når jeg tar Fenu-Max blir nesa mi helt fin og jeg puster normalt igjen.

Anita ( Oslo)

Jeg har brukt Weleda Baby Calendula Stellekrem til begge sønnene mine. Nå er den yngste for lengst passert bleiestadiet, men vi bruker allikevel kremen i blant hvis baken skulle bli sår. Kremen er effektiv og sårheten forsvinner fort.

Wenche ( Tønsberg)

Jeg ble positivt overrasket over hvor greit det var å handle med dere. Første gangen jeg var i kontakt med dere hadde jeg også noen spørsmål, og de ble besvart kjapt og greit. Vareleveringen går fort, noe som jeg ser på som en fordel. Deilig å kunne hente varene i postkassa framfor å måtte ta en bytur. I tillegg er prisene slik at det faktisk lønner seg å handle på nett (inkl. porto).

Synnøve ( Oslo)

Nettbutikken er enkel å handle i, og varene ligger som oftest i postkassen min allerede dagen etter at jeg har bestilt. Jeg har også fått rask tilbakemelding via e-post på mine spørsmål om dosering. Jeg anbefaler ofte denne nettbutikken til andre.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer