Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Erfaringer > Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Vi har veldig mange fornøyde kunder rundt omkring i hele Norge - fra lengst i sør til langt mot nord. Her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har mottatt:

Tonny ( Vega i Nordland)

Vil gjerne komme med tilbakemelding på Dr.Hauschka Kvedekrem. Var veldig usikker på om jeg skulle bestille fordi jeg er veldig allergisk, prøvde allikevel en tube. Super krem, god duft og konsistens! Fungerer kjempefint!

Linda ( Arnatveit)

Endelig har jeg funnet bind og truseinnlegg som passer for meg. Jeg har i mange, mange år vært meget plaget med sensitiv hud og allergi nedentil, men nå er problemet løst. Tusen takk Helseogkost.no som faktisk har gitt meg en bedre hverdag med Natracare -serien!

Line ( Flateby)

Har akkurat begynt å bruke Bitterstern dråpene, og de er helt fantastiske når det gjelder å få fart i treg fordøyelse. Kan absolutt anbefale dem!

Tonny ( Vega i Nordland)

Utmerket butikk. Fatter ikke hvordan dere får til å levere så hurtig til oss her i nord. Sånt kaller jeg service!

Svetlana ( Nordvernes i Nordland)

Så rask leveranse som her har jeg ikke opplevd i andre butikker - veldig bra. Jeg bruker Dr. Hauschka hudpleieprodukter. Må bare si at Dr. Hauschka Kvedekrem er helt fantastisk: Lett og fin konsistens og etterlater en fin glød i huden uten å virke fet. Den er et must for alle med tørr og sensitiv hud. Hilsen en fornøyd fast kunde.

Vivian ( Skedsmokorset)

Bra nettbutikk med mange varer. Og veldig flott med levering på bare et par dager.

Cecilie ( Kvås, i Vest-Agder)

Kjempeflott nettbutikk med MYE utvalg og gode, kjente og trygge produkter. Fikk varen jeg bestilte veldig fort. Var bra jeg snublet over denne butikken!

Toril ( Beitstad, i Nord-Trøndelag)

Jeg er veldig fornøyd med å handle hos helseogkost.no. Varene kommer raskt - 2 dager etter bestilling og hyggelig service. Enkelt å finne de riktige produktene og alle produkter er godt beskrevet. Jeg vil spesielt anbefale Weleda Svangerskaps pleieolje til alle gravide, deilig å bruke og hindrer strekkmerker.

Line ( Flateby)

Jeg synes at denne nettsiden er veldig enkel å navigere på, den har logiske menyer. Flott også med eget avsnitt for kundenes tilbakemeldinger.

Bjørg ( Drammen)

Fantastisk deilig å roe seg ned med et Lavendelbad fra Weleda, spesielt etter en stressbar dag. Fikk anbefalt dette produktet av en venninne og anbefaler det gjerne videre - det funker!

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer