Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Erfaringer > Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Vi har veldig mange fornøyde kunder rundt omkring i hele Norge - fra lengst i sør til langt mot nord. Her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har mottatt:

Silje ( Trondheim)

Jeg er VELDIG fornøyd med Udo's Choice omega-3-6-9 flytende . Det første jeg merker når jeg begynner å ta det er at huden blir bedre. Huden min blir lett tørr, men kort tid etter at jeg har spretta ei ny flaske Udo's, så blir huden min mykere og ser utrolig mye bedre ut! Anbefales! PS: og så flott at den er velegnet for vegetarianere!

Berit ( Bygland i Aust-Agder)

Jeg trengte en del vitaminer og mineraler som ikke fås der jeg bor, blant annet D3 og zink. Tusen takk for hyggelig samtale og for levering i postkassa dagen etter.

Alette ( Bulandet i Sogn og Fjordane)

Oppdaga eg var tom for eit produkt seint ein torsdags kveld, "googla" produktet og helseogkost.no dukka opp. Bestilte fleire ting eg fann. Allerede lørdag formiddag fann eg pakken i postkassa. Det var kjapt! Bur langt ut i havet, og pakkar pleier bruke litt ekstra tid å nå fram, så dette var over all forventning. Portoen var billeg og. Eg har prøvd ulike helsekostbutikkar på nett, men mange har dårleg utvalg, dyr porto og/eller er uoversiktelege. Men trur endelig eg har funne ein favoritt her no. 

Elin ( Drammen)

Kom nettopp ut av dusjen etter å ha prøvd Weleda Lavendel Dusjkrem. Helt herlig duft og absolutt avstressende etter en lang dag på jobb. Anbefales!

Pari ( Oslo)

BioDrain gir raskt resultat og god følelse i magen :) Jeg er veldig fornøyd, kommer nok til å bruke det flere ganger.

Heidi ( Skien)

Helt supert å få sakene rett hjem i posten - og det er veldig rask levering.

Christian ( Oslo)

Den desidert beste fotkremen jeg noensinne har prøvd: Weleda Fotkrem. Anbefales! Dessuten: dette er en veldig bra nettbutikk med kort leveringstid.

Laila ( Evje)

Jeg har nettopp fått produktet jeg bestilte og er kjempefornøyd med kjapp levering! Veldig bra :)

Lin ( Åsgårdstrand)

Flott service! Bestilte, og fikk varen dagen etter! Weleda Arnika Massasjeolje er utrolig god! Den varmer og pleier stive og ømme muskler. Er kjempefornøyd!

Tor ( Vennesla)

Veldig rask levering på hver eneste ordre. Anbefales! +++

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer