Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Erfaringer > Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Vi har veldig mange fornøyde kunder rundt omkring i hele Norge - fra lengst i sør til langt mot nord. Her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har mottatt:

Kristin ( Drammen)

Jeg bruker Spirulina-pulver, som jeg foretrekker å ta i et glass juice. Tar en teskje med pulver i juicen og lar det stå til pulveret har sunket ned, rører om og drikker. Smaker ikke ubehagelig, mer som juice med gressmak.

Jorunn ( Tananger)

Jeg har kjøpt Weleda Citrus Dusjkrem her. Den dufter ordentlig friskt og deilig. Perfekt etter en treningsøkt.

Ranveig ( Ankenesstrand)

Suverent produkt! Har funnet verdens beste håndkrem! Har vært ekstremt tørr og sår på hendene hele vinteren, men nå er jeg kjempefornøyd etter at jeg begynte med Weleda Tindved Håndkrem. Aldri mer såre hender! Kommer til å sørge for at det alltid finnes Weleda Tindved Håndkrem her i huset. Sønnen min har også funnet ut at den kremen er kjempeflott.

Anita ( Ottestad)

Har bestandig slitt for å finne en ordentlig ansiktskrem. Har en meget ømfintlig hud. Av og til kjennes det ut som om ansiktet mitt brenner opp, det klør og det er tørre flekker som er plagsomme. Kom over noen kremer her på Helse & Kost: Kvedekrem og Rosenkrem fra Dr. Hauschka. Etter at jeg begynte med disse kremene har ansiktet mitt fått en ny start, rett og slett. Jeg klarer meg ikke uten dem lenger. I tillegg er det en veldig rask levering fra helseogkost.no. Det tok kun 1 dag fra jeg sendte bestilling.

Monica ( Bodø)

Etter å ha brukt Weleda Calendula Beroligende Bad til min datter (7 uker gammel), ble hun mye roligere før vi la henne om kvelden. Et kjempeherlig produkt som gjorde kveldsstellet til en drøm, og jeg anbefaler alle småbarnsforeldre på det varmeste å prøve dette! I tillegg var det veldig rask levering fra Helse & Kost. Jeg fikk pakken i posten dagen etter bestilling av varene. En flott nettbutikk jeg garantert kommer til å benytte igjen!

Valentina ( Tofte i Buskerud)

Flott butikk. Bestilte og fikk varene veldig fort.

Lene ( Hornnes i Aust-Agder)

Jeg fikk en Weleda Baby Calendula stellekrem m/sink fra min svigerinne da jeg fikk gutten min, har brukt denne salven i 1 år og er veldig godt fornøyd med den. Kjøpte derfor nylig flere tuber. Gutten min hadde diare en stund og fikk veldig sår stump av det. Men vi merket tydelig bedring etter å ha brukt denne sinkkremen i noen dager. Den er og veldig drøy! Så tusen takk for et godt produkt!

Anita ( Hol i Buskerud)

Jeg har nå brukt Sun Chlorella i ca. et år med jevne mellomrom, og det er et utrolig bra produkt som hjelper på å få energi og å holde seg frisk. Jeg hadde også en del problemer med magen (løs mage) - men etter jeg begynte med Sun Chlorella ble dette helt borte! Jeg er også superfornøyd med denne nettbutikken hvor jeg kan sitte hjemme og handle, for jeg bor ikke så veldig sentralt. At det er veldig rask levering er en kjempebonus.

Bente ( Sande i Vestfold)

Sluttet med mens sommeren 2008 (53 år). Women's Care fjernet svettetoktene mine etter første 3 uker. Føler jeg har fått en ny tilværelse på mange måter. Det er også benskjørhet i vår familie, og vi er ikke så gode på å tåle østrogen. Så jeg er overlykkelig over å ha blitt anbefalt dette produktet.

Christina ( Storslett i Troms)

Har brukt Weledas Baby Calendula-serie på mine barn og er veldig fornøyd med alle produktene - spesielt Calendula stellekrem m/sink, som trekker raskt inn. Har selv vært plaget med rødt og sårt tannkjøtt, prøvde Weledas Salt tannkrem og plagene forsvant i løpet av kort tid! Det beste med Weleda er at alle produktene er uten konserveringsmidler og uten parabener. De er med andre ord helt trygge å bruke.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer