Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Urtekram Lakrisrotpulver 30 g

Urtekram Lakrisrotpulver 30 g

Urtekram AS (Danmark)

30 g

kr 29,00

Antall:

Lakrisrot (Glycyrrhiza glabra) er særlig utbredt i Middelhavsområdet. Den brukes særlig som krydder – til søte godterier, som aroma i te og i leskedrikker, og til framstilling av likør Lakrisrot er en flerårig staude eller halvbusk i erteblomstfamilien, Den kan bli opp til 180 cm høy. Den lange jordstengelen med forgreininger (rhizomer) kan bli 1 meter lang. Røttene høstes når de er 3-4 år gamle. De vaskes, skrelles og tørkes ved 35 grader før de pulveriseres.

Urtekram Lakrisrotpulver er velegnet til å smaksette hjemmelagede godterier og sjokolader. Pulveret kan også benyttes i kaker og til desserter - særlig is får en ny dimensjon med litt lakrispulver på toppen. Lakrisrotpulver kan også brukes som naturlig søtningsmiddel i for eksempel te – som da får en fyldig og karakteristisk lakrissmak. 

 

Innhold:

100% rent pulver av økologisk lakrisrot.

 

OBS: Lakris bør generelt brukes med forsiktighet. Anbefales ikke for personer med høyt blodtrykk.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer