Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > King Soba Noodles Buckwheat & Quinoa

King Soba Noodles Buckwheat & Quinoa

250 g

kr 59,00

Antall:

King Soba har et bredt utvalg av snarkokte, glutenfrie, asiatiske nudler som gjør det enkelt å lage spennende retter på null komma niks. King Soba er opptatt av næringsinnholdet i nudlene og har derfor valgt å bruke glutenfrie, økologiske fullkornsingredienser i nudlene sine. King Soba Buckwheat Noodles with Quinoa er laget av bokhvetemel kombinert med fullkornsris og quinoa – alle ingrediensene er naturlig glutenfrie.

 

 

Innhold:

Økologisk bokhvetemel, økologisk fullkornsrismel, økologisk quinoamel.

 

 

Litt om bokhvete:

Til tross for navnet, er ikke bokhvete i slekt med hvete. Det er faktisk ikke noe kornslag i det hele tatt. Bokhveteplanten tilhører syrefamilien (samme plantefamilie som rabarbra) – og det er frøene av bokhveten som brukes til mat. Frøene blir for eksempel malt til mel og av dette blir det blant annet laget asiatiske nudler.

Bokhvete har god næringsverdi, med mye planteprotein og rikt innhold av nyttige mineraler som blant annet magnesium. Dessuten har bokhvete lav glykemisk indeks og bidrar til at blodsukkernivået holdes stabilt.

Bokhvete inneholder IKKE gluten.

 

 

Litt om quinoa:

Quinoa (uttales ki-no-ah) var en av de aller viktigste matvarene hos inkaene i Sør-Amerika, både til hverdags og ved religiøse høytider. Quinoa er en bredbladet ettårig plante med ganske små frø. Disse frøene må vaskes godt for å fjerne bitterstoffer. Deretter kan de kokes på samme måte som ris, eller de kan males og brukes til baking. Quinoa har en mild, litt nøttaktig smak og kan gjerne blandes med andre glutenfrie melsorter for å høyne næringsverdien. Quinoa er rik på protein og kostfiber og inneholder også flere av B-vitaminene, E-vitamin, fosfor og kalsium.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer