Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Holle Tilskuddsblanding 3 Geitemelk - fra 12 mnd

Holle Tilskuddsblanding 3 Geitemelk - fra 12 mnd

Holle Baby Food GmbH (Sveits)

400 g

kr 215,00

Antall:

Morsmelk er naturligvis den aller beste næring for spedbarnet, naturlig avstemt etter barnets utviklingsprosess. Ammingen styrker dessuten den nære kontakten mellom mor og barn, og gjennom morsmelken får babyen viktige antistoffer som er med på å bygge opp immunforsvaret. Barnet beskyttes dermed mot infeksjoner, og risikoen for allergi blir vesentlig mindre. Derfor anbefaler Holle amming de første 6 månedene og gjerne videre amming sammen med barnematen.

 

Holle Tilskuddsblanding 3 Geitemelk (Organic Infant Goat Milk Follow-on Formula 3) består av mer enn 99% økologiske ingredienser. Melken stammer fra geiter som lever i sitt naturlige miljø og som fôres økologisk i henhold til retningslinjene for økologisk landbruk. Produktene fra Holle er tilsatt vitaminer og mineraler (1%) som er nødvendige for barnet. Tilsetningen er påbudt etter EU-forskriftene og er garantert fri for genmodifiserte organismer (GMO-fri).

Holle Tilskuddsblanding 3 Geitemelk kan gis på flaske eller blandes sammen med Holle barnegrøter.

Holle Tilskuddsblanding 3 Geitemelk bør blandes like før den skal brukes. Rester av blandingen kan ikke oppbevares, lag alltid en ny porsjon for hvert måltid.

Holle Tilskuddsblanding 3 Geitemelk er et praktisk alternativ fra 12-måneders alder hvis andre enn mor skal passe babyen.

Tilberedningen er enkel og rask – melkepulveret skal kun blandes med kokt vann (følg alltid doseringsanvisningen som står på pakken).

 

 

Innhold:

Geitemelkpulver (41%), maltodekstrin, laktose, vegetabilske oljer, stivelse, vitamin C, kalsiumkarbonat, natriumsitrat, L-cystein, L-tryptophan, L-isoleucin, vitamin E, jernsulfat, sinksulfat, kalsium-D-pantotenat, niacin, kobbersulfat, vitamin A, tiamin, riboflavin, vitamin B6, mangansulfat, kaliumjodat, folsyre, vitamin K1, natriumselenat, biotin, vitamin D, vitamin B12.

 

Holle Tilskuddsblanding 3 Geitemelk er glutenfri og ikke tilsatt sukker.

 

Allergi-advarsel:

Geitemelk inneholder kumelklignende proteiner og skal ikke brukes ved konstatert melkeallergi uten at dette eventuelt er i samråd med helsesøster eller lege.

 

 

Bruksveiledning:

Holle Tilskuddsblanding 3 Geitemelk kan brukes fra barnet er 12 måneder. Tilskuddsblandingen er tilpasset med hensyn til proteiner og kan brukes som en del av et variert kosthold bestående av flaske-, grøt- og middagsmåltider etter 12. måned og fram til slutten av 3. leveår.

OBS: Følg bruksanvisningen som står på pakken og bruk alltid den vedlagte måleskjeen.

Holle Tilskuddsblanding 3 Geitemelk skal ikke oppvarmes i mikrobølgeovn på grunn av fare for overoppheting.

 

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer