Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Holle Baby Matolje kaldpresset (raps-solsikkefrø-hempfrø) - fra 4 mnd

Holle Baby Matolje kaldpresset (raps-solsikkefrø-hempfrø) - fra 4 mnd

Holle Baby Food GmbH (Sveits)

250 ml

kr 75,00

Antall:

Små barn under to år behøver litt mer fett enn voksne. Derfor kan det være bra å tilsette litt ekstra fett i maten som du gir til barnet ditt. Holle Baby Matolje (Holle Bio Baby-Beikost-Öl / Organic Baby Weaning Oil) er skreddersydd for små barns behov, fra 4 måneder og oppover. Holle Baby Matolje inneholder kaldpresset olje av raps-, solsikke- og hempfrø fra bio-dynamisk/økologisk landbruk. Tilsett litt Holle Baby Matolje til fettfattige måltider, som grøt laget med vann og grønnsaksmos eller potetmos med eller uten kjøtt. Oljen kan også tilsettes når du tilbereder Holles middagsglass.

 

 

Innhold:

Rapsolje** (50%), solsikkeolje** (45%), hempfrøolje* (5%).

 

*fra økologisk landbruk

**fra bio-dynamisk landbruk (Demeter-sertifisert)

 

 

Næringsinnhold per 100 g:

Energi 3700 kJ / 900 kcal

Fett 100 g

Karbohydrater 0 g

Protein 0 g

Salt 0 g

 

 

Holle Baby Matolje inneholder en balansert kombinasjon av fettsyrer som gir barnet et ideelt tilskudd. Sammensethingen av raps- og solsikkeolje gir den perfekte balansen av de essensielle fettsyrene omega-3 og omega-6. I tillegg inneholder oljen fem prosent hempfrøolje, som gjør blandingen enda mer fullverdig, siden hempfrø inneholder en spesielt nyttig fettsyre – gammalinolensyre – som er ganske sjelden å finne i planteriket. Denne fettsyren finnes først og fremst i morsmelk og er spesielt gunstig for huden, blant annet har den en positiv virkning på eksem.

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering til 200 g grøt eller annet måltid som ikke inneholder melk eller morsmelk: 1-2 teskjer olje.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer