Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Förster's Hårbørste oval av bøketre med villsvinbust

Förster's Hårbørste oval av bøketre med villsvinbust

Förster's Natural Products (Tyskland)

kr 179,00

Antall:

Förster’s fra Tyskland er en liten familiebedrift med lange tradisjoner - etablert i 1862. Produktene deres lages av naturlige materialer. En kvalitetsbørste fra Förster’s er en god investering for hår og hodebunn. Den vil du ha glede av i mange år. Förster’s Hårbørste oval er en behagelig børste, laget av FSC-sertifisert bøketre og ekte villsvinbust.

 

Regelmessig børsting med Förster’s Hårbørste med villsvinbust kan bidra til en sunnere hodebunn og et mer glansfullt, fyldigere hår.

Mange hår- og hodebunnsproblemer skyldes en opphopning av døde hudceller og rester av sjampo, balsam og stylingprodukter. En hårbørste med villsvinbust kan hjelpe hodebunnen med å løse opp belegg, sånn at hud og hårsekker får bedre blodtilførsel – og dermed mer oksygen og vitale næringsstoffer. Videre kan en hårbørste med villsvinbust virke gunstig på tørt, livløst hår ved å spre naturlige oljer fra hodebunnen ut i hårstråene.

Total lengde på hårbørsten er 20 cm.

Förster’s Hårbørste oval rengjøres med en lett fuktig klut. Den bør ikke bløtlegges.

Ta også gjerne en titt på de andre naturproduktene fra Förster's

 

 

FSC-merket – hva betyr det?

FSC-merket er et råvaremerke og omfatter både biologisk mangfold, bærekraft og sosiale aspekter. Merkeordningen stiller krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert, og at den tar hensyn til lokalbefolkningen.

Forest Stewardship Council er et privat, internasjonalt og uavhengig samarbeidsforum som sertifiserer bærekraftig skogbruk. Alle virksomheter eller skog med en sertifisering kontrolleres minimum en gang årlig.

FSC-merket er en garanti for produkter av tre som du kan kjøpe med god samvittighet.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer