Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > EpiNutrics BARLEY

EpiNutrics BARLEY

60 kapsler

kr 295,00

Antall:

EpiNutrics BARLEY består av naturlig ekstrakt fra unge, grønne skudd av bygg (byggress) som vokser i Nord-Norge, der sola skinner 24 timer i døgnet i den arktiske sommeren.

Spirene lufttørkes (frysetørres) ved lave temperaturer. Deretter blir de behandlet med luftbølger som effektivt nedbryter plantestrukturen ned til et finkornet pulver. Ekstraheres skånsomt.

Byggress ligner på hvetegress, men er lettere å fordøye og mildere i smaken. Ungt byggress inneholder vitaminer, mineraler, antioksidanter, proteiner og enzymer. Byggress er også rikt på klorofyll. Mange tilhengere av byggress som kosttilskudd hevder at det i tillegg til innholdet av viktige næringsstoffer, også har en rensende effekt på kroppen.

 

 

Innhold:

Innhold per anbefalt døgndose (2 kapsler):

Bygg-gress ekstrakt (Hordeum vulgare): 800 mg

Medis pilz-extract/epiB: 4 mg

 

Vegetabilske kapsler (av cellulose og alginat)

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er 2 kapsler daglig.

 

OBS: Anbefales ikke til gravide eller ammende uten samråd med lege.

 

 

Litt om EpiNutrics

EpiNutrics er en nyutviklet serie med kosttilskudd, produsert i Norge. Produktene har vegetabilske kapsler, er uten konserveringsmidler og er utviklet i nært samarbeid med terapeuter.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer