Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > EcoMil Cashewmatfløte naturell 200 ml - UTSOLGT FRA IMPORTØREN

EcoMil Cashewmatfløte naturell 200 ml - UTSOLGT FRA IMPORTØREN

200 ml

kr 29,00

Antall:

EcoMil Cashewmatfløte (Cuisine Cashew) er en flott erstatning for deg som ikke tåler vanlig fløte. Denne matfløten inneholder ikke soya og er velegnet for deg som leter etter en laktosefri fløteerstatning, men som ikke kan eller ikke ønsker å bruke soya. EcoMil Cashewmatfløte kan ikke piskes til krem, men er derimot velegnet til oppvarming og koking. Denne matfløten er ikke tilsatt sukker, og heller ingen andre søtningsmidler. Den inneholder lite karbohydrater og egner seg dermed også godt for deg som vil ha minst mulig karbohydrater.

EcoMil Cashewmatfløte kan brukes i alle sammenhenger der du ville brukt vanlig matfløte – i kaffe, i te, og til ulike typer matlaging. Prøv den i supper, sauser, gratenger, gryteretter, til pasta, i kaker, i desserter etc. Denne matfløten tåler høy varme samt tilsetning av syre.

 

Innhold:

Vann, cashewnøtter (7%), solsikkeolje, stabilisator (arabisk gummi, xanthan), havsalt.

Økologisk, vegansk, melkefri, laktosefri, glutenfri.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer