Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > East Park Probiotic TARM 30 kapsler

East Park Probiotic TARM 30 kapsler

East Park Research (USA)

30 kapsler

kr 625,00

Antall:

East Park Probiotic TARM har en høykonsentrert blanding av melkesyrebakterier fra 11 stammer Acidophilus og Lactobacillus, sammen med East Park Bacillus subtilis. Dette er en spesiell sammensetning som blant annet kan bidra til å gjøre hverdagen lettere for deg som har kroniske plager i tarmsystemet, som irritert tarmsyndrom (ITS), Morbus Chron og Ulcerøs kolitt.

 

East Park Bacillus subtilus er en melkesyrebakterie I sporeform som har en sterk overlevelsesevne. Den aktiveres og formerer seg raskt i tarmsystemet. Den påvirker også de andre gode tarmbakteriene til å formere seg raskere. East Park Bacillus subtilis hjelper til med å danne epitelceller og kan bidra til å styrke slimhinnene i tarmen. Den vil hjelpe til med å regulere fordøyelsen og styrke immunforsvaret. Den produserer enzymer som blant annet fordøyer fett og karbohydrater og danner fettsyrer som omega-3 og omega-6. Den regulerer glukose-, kolesterol- og triglyseridnivåene i blodet. Den fjerner dårlige bakterier og gir rom for de gode bakteriene til å vokse. Den kan også redusere inflammasjoner i fordøyelsessystemet.

 

 

Innhold:

1 vegetabilsk kapsel inneholder 80 milliarder naturlige melkesyrebakterier.

 

 

 

Bruksveiledning:

1 kapsel daglig i sammenheng med et måltid.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer