Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > East Park Probiotic KVINNE 30 kapsler

East Park Probiotic KVINNE 30 kapsler

East Park Research (USA)

30 kapsler

kr 495,00

Antall:

East Park Probiotic KVINNE har en høykonsentrert blanding av melkesyrebakterier fra 9 stammer Acidophilus og Lactobacillus, sammen med East Park Bacillus subtilis. Dette er en unik sammensetning for kvinner som har eller har hatt urinveisinfeksjon og/eller vaginal soppinfeksjon. East Park Probiotic KVINNE kan gjenopprette bakteriefloraen i underlivet.

 

East Park Bacillus subtilus er en melkesyrebakterie I sporeform som har en sterk overlevelsesevne. Den aktiveres og formerer seg raskt i tarmsystemet. Den påvirker også de andre gode tarmbakteriene til å formere seg raskere. East Park Bacillus subtilis hjelper til med å danne epitelceller og kan bidra til å styrke slimhinnene i tarmen. Den vil hjelpe til med å regulere fordøyelsen og styrke immunforsvaret. Den produserer enzymer som blant annet fordøyer fett og karbohydrater og danner fettsyrer som omega-3 og omega-6. Den regulerer glukose-, kolesterol- og triglyseridnivåene i blodet. Den fjerner dårlige bakterier og gir rom for de gode bakteriene til å vokse. Den kan også redusere inflammasjoner i fordøyelsessystemet.

 

 

Innhold:

1 vegetabilsk kapsel inneholder 50 milliarder naturlige melkesyrebakterier.

 

 

 

Bruksveiledning:

1 kapsel daglig i sammenheng med et måltid.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer