Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > CoVera Bodylotion tube

CoVera Bodylotion tube

Soma Nordic AS (Norge)

200 ml

kr 179,00

Antall:

CoVera Bodylotion er en nærende, pleiende og fuktighetsgivende bodylotion med økologiske og naturlige ingrenser – helt uten parfyme og helt uten parabener. CoVera Bodylotion passer for alle hudtyper. CoVera har en svak, naturlig og behagelig duft av kokos og appellerer til begge kjønn. Duften forsvinner raskt, sånn at kremen godt kan brukes av personer med sensitivitet for parfyme og for de som ikke kan bruke duftstoffer av ulike årsaker.

 

 

Innhold:

Aloe barbadensis leaf juice (aloe vera plantesaft), Cocos nucifera oil (kaldresset kokosolje), Glycerin, Butyrosmermum parkii butter (sheasmør), Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate citrate, Xanthan gum, Glyceryl caprylate, Sodium phytate, Citric acid, Alcohol, Phenethyl alcohol, Sodium levulinate, Sodium anisate.

 

 

Litt om ingrediensene i CoVera:

 

Kokosolje

Kokosoljen tilfører huden fett og er mykgjørende. Den virker godt på eksemhud og kan i noen tilfeller både redusere og lindre plagene. Selv om kremen er rik på fettstoffer, vil den ikke føles seig og klissete. Oljen trenger lett inn i huden på grunn av dens småmolekylære oppbygging og etterlater huden myk og smidig. Etter bare noen få minutter har oljen trukket inn i huden og avgir ikke ”fettete” avtrykk.

 

Aloe vera

Aloe vera er kjent for sine fuktighetsgivende og lindrende egenskaper, først og fremst som universalmiddel ved forbrenninger som solbrenthet, kontakt med brennesle og brennmanet og kjemiske hudskader. Aloe vera virker smertestillende og kløstillende på huden, og fremmer sårheling idet den blant annet stimulerer dannelsen av kollagen i sårvevet. Planten inneholder en næringsrik gele som tilfører huden rikelig med fuktighet som trenger ned i huden og bygger opp fuktighetsnivået. Den inneholder også rikelig med antioksidanter som beskytter hudcellene mot oksidativ skade og reduserer linjer eller aldringstegn.

 

Sheasmør

Sheasmør (engelsk: sheabutter) har vært brukt av afrikanske kvinner i hundrevis av år for å pleie hud, hår og negler. Den tradisjonelle bruken av sheasmør er å redusere forekomsten av fine linjer, arr og strekkmerker. Den har også vist seg effektiv mot tørr og sprukken hud, lette forekomster av eksem, utslett og hudirritasjoner, samt for å lindre kløe og solbrenthet.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer