Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Badger Solkrem for baby SPF30

Badger Solkrem for baby SPF30

87 ml

Veil. kr 199,00
Tilbud kr 139,00

Antall:

Badger Solkrem for baby SPF30 er en fuktgivende solkrem for baby og små barn. Kremen har en mild duft av kamille og ringblomst. Perfekt enten dere er på stranden, på sjøen, på fjellet, i skogen, i byen eller hjemme i solveggen.

 

 

Badger Solkrem for baby SPF30 (Badger Chamomile Broad Spectrum SPF30 Zinc Oxide Suncreeen Cream for Baby) gir baby og små barn bredspektret beskyttelse mot UVA og UVB solstråler, basert på sinkoksid - et trygt mineral for solbeskyttelse, utfra omfattende testing gjennom flere år.

Inneholder ikke parabener, oxybenzone, octinoxate eller andre kjemiske aktive solfiltre.

100% sertifisert naturlig og 98% sertifisert økologisk.

 

Badger Solkrem for baby SPF30 tåler påvirkning fra bading og lett fysisk aktivitet i 40 minutter før et nytt lag med solkrem bør påføres.

Hypoallergen – godt egnet for sensitiv hud.

Biologisk nedbrytbar og trygg for korallrev og andre økosystemer.

Badger bruker ikke dyretesting i noen av produktene sine.

 

 

Innhold:

(INCI:) Aktivt solfilter: non-nano, uncoated zink oxide 18,75%, Helianthus annuus seed oil (solsikkeolje), Cera alba* (bivoks), Anthemis nobilis flower oil* (romersk kamille olje), Calendula officinalis flower extract* (ringblomst ekstrakt), Tocopherol (vitamin E fra solsikke), Hippophae rhamnoides fruit extract* (tindved bær ekstrakt).

 

*= sertifisert økologisk

 

 

Bruksveiledning:

Barn under 6 måneder bør ikke bruke noen form for solkrem, og bør heller ikke eksponeres for sterk sol.

Masser tuben mellom hendene før bruk. For full beskyttelse er det viktig å bruke en generøs mengde solkrem (2 gram per cm2 hud) 15 minutter før soling. Badger Solkrem for baby SPF30 kan oppleves som litt tykkere enn hva du kanskje er vant med. Det er helt normalt for solkrem med mineralsk filter. Masser solkremen godt inn i huden for å redusere den hvite effekten.

Påfør et nytt lag på tørr hud etter 40 minutter med bading eller svetting – og minst annenhver time ved vanlig soleksponering.

 

Tips for trygg solkontakt:

Sola er en livsviktig, energigivende kilde for oss mennesker. Men overdreven soling kan øke risikoen for hudkreft og tidlig aldring av huden. Det anbefaler derfor regelmessig bruk av solbeskyttelse med bredspektrum solfilter på SPF15 og høyere. I tillegg anbefales bruk av solbriller og hatt med bred brem.

Begrens soleksponering når sola er på sitt høyeste mellom klokka 11 og 15.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer