Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Badger Solkrem SPF30 Unscented - duftnøytral

Badger Solkrem SPF30 Unscented - duftnøytral

87 ml

kr 189,00

Antall:

Badger Solkrem SPF30 Unscented er en fuktgivende solkrem for sensitiv hud og et godt alternativ for deg som foretrekker en duftnøytral solbeskyttelse (kun en svak duft av økologisk bivoks). Perfekt enten du er på stranden, på sjøen, på fjellet, i skogen, i byen eller hjemme i solveggen.

 

 

Badger Solkrem SPF30 Unscented (Badger Unscented Broad Spectrum SPF30 Zinc Oxide Sunscreen Cream) gir deg bredspektret beskyttelse mot UVA og UVB solstråler, basert på sinkoksid - et trygt mineral for solbeskyttelse, utfra omfattende testing gjennom flere år.

Inneholder ikke parabener, oxybenzone, octinoxate eller andre kjemiske aktive solfiltre.

100% sertifisert naturlig og 95% sertifisert økologisk.

 

Badger Solkrem SPF30 Unscented tåler påvirkning fra bading og lett fysisk aktivitet i 40 minutter før et nytt lag med solkrem bør påføres.

Hypoallergen – godt egnet for sensitiv hud.

Biologisk nedbrytbar og trygg for korallrev og andre økosystemer.

Badger bruker ikke dyretesting i noen av produktene sine.

 

 

Innhold:

(INCI:) Aktivt solfilter: non-nano, uncoated zink oxide 18,75%, Helianthus annuus seed oil (solsikkeolje), Cera alba* (bivoks), Tocopherol (vitamin E fra solsikke), Hippophae rhamnoides fruit extract* (tindved bær ekstrakt).

 

*= sertifisert økologisk

 

 

Bruksveiledning:

Masser tuben mellom hendene før bruk. For full beskyttelse er det viktig å bruke en generøs mengde solkrem (2 gram per cm2 hud) 15 minutter før soling. Badger Solkrem SPF30 Unscented kan oppleves som litt tykkere enn hva du kanskje er vant med. Det er helt normalt for solkrem med mineralsk filter. Masser solkremen godt inn i huden for å redusere den hvite effekten.

Påfør et nytt lag på tørr hud etter 40 minutter med bading eller svetting – og minst annenhver time ved vanlig soleksponering.

 

Tips for trygg solkontakt:

Sola er en livsviktig, energigivende kilde for oss mennesker. Men overdreven soling kan øke risikoen for hudkreft og tidlig aldring av huden. Det anbefaler derfor regelmessig bruk av solbeskyttelse med bredspektrum solfilter på SPF15 og høyere. I tillegg anbefales bruk av solbriller og hatt med bred brem.

Begrens soleksponering når sola er på sitt høyeste mellom klokka 11 og 15.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer