Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Badger Balm Leppepomade Unscented - duftnøytral

Badger Balm Leppepomade Unscented - duftnøytral

4,2 g

kr 45,00

Antall:

Badger Balm Leppepomader inneholder milde og pleiende ingredienser – blant annet økologisk bivoks og kaldpresset ekstra jomfru olivenolje. De gir leppene fuktighet og beskyttelse mot vær og vind så vel som tørt innemiljø. De er også fine for tørre, sprukne lepper. Leppepomadene har en myk og behagelig konsistens som passer for alle og inneholder ingen kunstige farger eller syntetiske smaksstoffer.

 

Badger Balm Classic Lip Balm Unscented er uten duft og smak og kan trygt brukes av hele familien, også av de som har sensitiv hud.

Innhold:

(INCI): *Olea europaea fruit oil (ekstra jomfru olivenolje), *Cera alba (bivoks), *Ricinus communis seed oil (risinusolje), *Rosmarius officinalis leaf oil (rosmarinolje).

 

*= sertifisert økologisk

Hvorfor er det rosmarin i leppepomadene fra Badger Balm?

Eterisk olje fra rosmarin inneholder naturlige antioksidanter som tilsettes i leppepomadene for å bevare dem så ferske som mulig (= naturlig konserveringsmiddel). Det brukes en svært lav konsentrasjon som ikke gir noen merkbar smak.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer