Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > AVIVIR Aloe Vera Hudsåpe 300 ml

AVIVIR Aloe Vera Hudsåpe 300 ml

Aloe Vera Group ApS (Danmark)

300 ml

kr 139,00

Antall:

AVIVIR Aloe Vera serien er produsert i Danmark og inneholder Activ Aloe® som er bladgelen fra friske og sunne Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kjent som Aloe barbadensis M.). Plantene er økologisk dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

 

AVIVIR Aloe Vera Hudsåpe (Skin Wash) kan brukes til vask av både ansikt, hender og kropp. Såpen er uten parfyme og ekstra mild og skånsom, basert på milde, vaskeaktive stoffer, som rengjør uten å avfette huden. Såpen passer for alle hudtyper og kan brukes av hele familien.

AVIVIR Aloe Vera Skin Wash inneholder et vannoppløselig, naturlig tilbakefetningsmiddel utvunnet av kokosolie. Stoffet tilbakefører ren kokosolje til huden. Det motvirker uttørking og sikrer at huden er bløt og smidig etter hver vask. Dessuten letter det avskyllingen av skitt og skum. 

Activ Aloe® styrker, intensiverer tilførselen av fuktighet og motvirker uttørking og irritasjon. 

 

Fordeler med AVIVIR Aloe Vera Skinwash:

-Høyt innhold av økologisk Aloe Vera (50% Activ Aloe®)

-Uten parabener, mineraloljer, fargestoffer og parfyme

-For alle hudtyper

-Framstilt med respekt for både mennesker og natur

-Biologisk lett nedbrytbar

-Et sikkert valg for deg som er opptatt av kvalitet

 

 

Innhold:

INCI: Aloe barbadensis Leaf Extract 50% (Aloe Vera inner leaf gel), Sodium laureth sulfate, MEA-Lauryl sulfate, Aqua, Cocamidopropyl betaine, Cocamide DEA, PEG-120 Methyl glucose dioleate, Polyquaternium-10, Caprylyl glycol, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Sodium chloride.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer