Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > AVIVIR Aloe Vera Hårsjampo 300 ml

AVIVIR Aloe Vera Hårsjampo 300 ml

Aloe Vera Group ApS (Danmark)

300 ml

kr 139,00

Antall:

AVIVIR Aloe Vera serien er produsert i Danmark og inneholder Activ Aloe® som er bladgelen fra friske og sunne Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kjent som Aloe barbadensis M.). Plantene er økologisk dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

 

AVIVIR Aloe Vera Shampoo er en parfymefri, mild og skånsom hårsjampo basert på milde, vaskeaktive stoffer, som rengjør håret uten å virke uttørkende. De vaskeaktive stoffene er dessuten fullstendig biologisk nedbrytbare. Sjampoen passer for alle hårtyper og kan brukes av hele familien.

Activ Aloe® styrker, intensiverer tilførselen av fuktighet og motvirker uttørking og irritasjon. Hår og hodebunn blir sterkere og sunnere. AVIVIR Aloe Vera Shampoo inneholder et cellulosederivat utvunnet av bomullsplanten, som bløtgjør håret og gjør det enkelt å gre gjennom enten det er vått eller tørt. Det virker dessuten antistatisk – det vil si at det motvirker statisk elektrisitet og samler splittede hårtupper.

Etter hårvask med AVIVIR Aloe Vera Shampoo er det for de fleste ikke nødvendig å bruke balsam.

 

 

Fordeler med AVIVIR Aloe Vera Shampoo:

-Svanemerket

-Høyt innhold av økologisk Aloe Vera (50% Activ Aloe®)

-Uten parabener, mineraloljer, fargestoffer og parfyme

-For alle hårtyper

-Framstilt med respekt for både mennesker og natur

-Biologisk lett nedbrytbar

-Et sikkert valg for deg som er opptatt av kvalitet

 

 

 

Innhold:

(INCI:) Aloe barbadensis leaf extract 50% (Aloe Vera inner leaf gel), Sodium laureth sulfate, MEA-Lauryl sulfate, Aqua, Cocamidopropyl betaine, Cocamide DEA, PEG-120 Methyl glucose dioleate, Polyquaternium-10, Caprylyl glycol, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Sodium chloride.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer