Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > AVIVIR Aloe Vera Anti-Age Dagkrem SPF15

AVIVIR Aloe Vera Anti-Age Dagkrem SPF15

Aloe Vera Group ApS (Danmark)

50 ml

kr 229,00

Antall:

AVIVIR Aloe Vera serien er produsert i Danmark og inneholder Activ Aloe® som er bladgelen fra friske og sunne Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kjent som Aloe barbadensis M.). Plantene er økologisk dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

 

AVIVIR Aloe Vera Anti-Age Sun Face SPF15 er en sommerdagkrem til ansiktet, halsen og brystpartiet. Den kan brukes både når du soler deg og som en vanlig dagkrem – også under sminke. AVIVIR Aloe Vera Anti-Age Sun Face inne­holder blant annet Bio Active Aloe Vera, Hyaluron og Tosolin, som motvirker solens uttørking, solrynker, sol­eksem og aldring av huden ­samtidig med den gir huden en mer ensartet gylden farge raskere. Sommergløden holder i lengre tid – også etter at ferien er slutt. 

 

Full av virksomme polysakkarider

  • 70% Bio Active Aloe Vera med minimum 10% av de viktige polysakkaridene Acemennan, som styrker hudens immunforsvar og beskytter huden mot aldring og soleksem.
  • 0,1% Hyaluron, som er de helt spesielle polysakkaridene som øker hudens evne til å bevare fuktighet og minsker dermed solrynker.
  • 0,1% Tosolin, som blant annet er sammensatt av polysakkarider, dokumentert til å minske solrynker og gi en mer ensartet og holdbar sommerglød. Tosolin øker også melanindannelsen, som sikrer at huden raskere får en gylden farge.

 

Fordeler med AVIVIR Aloe Vera Anti-Age Sun Face:

-Svanemerket

-Høyt innhold av økologisk Aloe Vera (70% Activ Aloe®)

-Uten parabener, mineraloljer, fargestoffer og parfyme

-Framstilt med respekt for både mennesker og natur

-Biologisk lett nedbrytbar

-Et sikkert valg for deg som er opptatt av kvalitet

 

 

Innhold:

(INCI:) Aloe barbadensis leaf extract (70%), Dibutyl adipate, Ethylhexyl triazone, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Distarch phosphate, Glyceryl stearate, Glycerin, Cetearyl alcohol*, Ceteareth-20, Tocopheryl acetate, Mannose, Glucose, Beta-glucan, Saccharide isomerate, Sodium levulinate, Sodium hyaluronate, Aqua, Acrylates/10-30 Alkyl acrylate cross-polymer, Ceteareth-12, Cetyl palmitate, Xanthan gum, Sodium hydroxide, Citric acid, Sodium citrate, Sorbic acid, Potassium sorbate.

*cetearyl alcohol er ikke sprit, men et plantebasert fettalkohol som fungerer som en bløtgjørende konsistensgiver i solkremen

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer